SZTÁRDZSÚSZ

Eddig titkolta: Hűtlenség miatt válik a népszerű magyar műsorvezető

A mûsorában sokféle és sokrétû családi problémával találkozott, miközben a saját házassága is romokban hevert.
  • Szerző: Ripost

Mindig mosolyog, ránézésre senki sem gondolta, hogy Novodomszky Éva, miközben a képernyőn jókedvű, súlyos családi drámát él meg. 

Azonban kiderült, az MTVA csinos műsorvezetője már másfél éve külön él olasz származású férjétől, két gyermekének édesapjától, Salvo Sgoritól.

A válás ténye ugyan megdöbbentő, de nem akkor, ha tudjuk a részleteket. A Bors  arról számolt be, hogy egy olvasó-riporter két évvel ezelőtt, nyáron már eljuttatott pár képet a szerkesztőségbe, amelyen Salvo hevesen udvarolt egy hölgynek, de akkor nem derült fény a titokra, ám most Éva nyilatkozata is arról árulkodik, hogy nem szimpla elhidegülésről van szó.

"Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz idő­szaknak vége

– mondta Éva majd hozzátette, gyermekei apjával válófélben vannak, bár ez a jogi megnevezés nem illik a jelenlegi állapotukra, mert a válási papírokat nem adták be.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?