SZTÁRDZSÚSZ

Ebből baj lesz: Pamela kezében Berki sorsa

Berki Krisztián mélyen hallgat, Hódi Pamela pedig negyedik napja őrjöng.
  • Szerző: Angie

Kitört a háború Berki Krisztián és Hódi Pamela között! A baj csak az, hogy az áldozat a közös gyermekük, a négyéves Natasa Zselyke.

A szülők már egy ideje külön élnek, és bár eddig úgy tűnt, nincs közöttük ellentét, múlt pénteken Pamelánál elszakadt a cérna. Berki ugyanis az egyik facebookos élő bejelentkezésében nem foglalkozott azzal, hogy kislányuk bugyi nélkül ült a kamera elé. Krisztiánt rengeteg néző figyelmeztette a közvetítés alatt, mégis percek teltek el, amire a családapa elküldte a kislányt felöltözni.

Történhetnek véletlen balesetek, és bizonyára a családapa sem akarta, hogy a lányát meztelenül lássa az internet népe, de az már nehezen magyarázható, hogy negyedik napja miért nem hajlandó törölni a videót a közösségi oldalról. Főleg úgy, hogy a kislány édesanyja, Pamela azonnal szólt neki, miután meglátta, mi történt. Péntek este óta ellepték Berki hivatalos oldalát a felháborodott kommentek, ő azonban csupán annyit fűzött az esethez:

Nem gondolnám, hogy nagy hibát követtem el.

A videó még ma is elérhető a közösségi oldalon. Hogy miért nem cselekszik a családapa? Vélhetően dacból, és azért, mert Pamela kérte. Szerettük volna megkérdezni Krisztiánt arról, hogy a lánya érdekében nem lenne-e a legegyszerűbb, ha leszedné a bejegyzést az oldalról, de nem kívánt nyilatkozni a témában. A családanya tehetetlen, így képtelen megnyugodni. Hétfőn a Mokkában adott hangot nemtetszésének.

"Nagyon feszült vagyok a történtek miatt, de ki kell álljak a lányomért” – kezdte ingerülten.

"Azt gondolom, egy apának azonnal korrigálnia kellett volna a tettét, ha gondatlanságból ilyesmit csinál. Főleg úgy, hogy tudja, 280 ezer követője van. Szerettem volna azonnal szólni neki, de letiltotta a hívásaimat. Végül egy barátnőm telefonjáról sikerült elérnem. Akkor azt mondta, tudja, már intézkednek. Gondoltam, letörli, de semmi nem történt! A mai napig fent van a neten a videó, ez felháborító! Megvan a véleményem arról, aki a felvételt készítette, de összességében Krisztián a felelős, hiszen ő az apja! Fürdés után nem ültetem be a kislányt egy élő bejelentkezésre úgy, hogy előtte nem adok rá bugyogót. Nati négyéves, közösségbe jár, médiaszereplő, nem szabad ilyennek kitenni!”

– panaszolta Pamela.

Berki talán nem is sejti, hogy milyen nagy bajba kerülhet, ha az édesanya hivatalos útra tereli az ügyet. A lapunk által megkérdezett gyermekvédelmi szakértő szerint a felvételt azonnal törölni kellene.

Ha tudni akarod, milyen következményei lehetnek Berki tettének, a %% keddi számában elolvashatod.

És ezeket olvastad már?