SZTÁRDZSÚSZ

Ebben a gyönyörű városban kezdett új életet Gombos Edina - Fotók

Óriási meglepetést okozott az ismert magyar tévésztár, Gombos Edina bejelentése, miszerint családjával együtt elköltözött Magyarországról, és az Egyesült Államokban, közelebbről Floridában kezd új életet. Edina először a Ripostnak árulta el, hogy pontosan melyik városban.
  • Szerző: roger

Gombos Edina az %%-nak mesélt először a nagy bejelentés után arról, hogy hol is folytatják majd az életüket.
Egyes újságcikkek még Miamiról írtak, ez azonban nem igaz.
Edináék ugyanis az ismert floridai nagyvárostól körülbelül 50 kilométerre északra, Fort Lauderdale-ben fognak letelepedni.

Nem Miamiban élünk, hanem annak közelében, Fort Lauderdale környékén. Ez egy csendesebb, nyugodtabb, biztonságosabb és szebb része Floridának. Ráadásul nagyon színvonalas iskolák vannak erre, ami számunkra nagyon fontos, mert Miri szeptemberben kezdi a sulit.

- mutatta be új lakóhelyüket Edina.

Fort Lauderdale amerikai mértékkel nézve nem számít nagyvárosnak, de a turizmusa nagyon jelentős, évente több mint 10 millióan keresik fel.

Amerika Velencéjének is becézik a várost, mivel kiterjedt és festői csatornarendszere van. Rengeteg kikötő van a városban, ezért előszeretettel költöznek olyanok a környékre, akiknek van saját jachtjuk.

A városban nagyon sok latin-amerikai származású ember él, Edináék már ezért is kerestek errefelé lakást.

Mirinek nagyon jó iskolákat találtunk kint, ahol multikulturális környezetben tanulhat és kezdheti el az első osztályt: amerikai, mexikói, kubai, puerto rico-i, brazil..., mindenféle náció keveredik itt, és mi szeretnénk, ha neki ez lenne a normális. Nyelveket beszélő, nyitott, vidám, kiegyensúlyozott felnőtté válna, és nem csak fekete-fehérben látná a világot, hanem a szivárvány összes színében.

 

 - írta Edina a %%-nak.

Fort Lauderdale nemcsak a lagúnákról, hanem a hosszú, homokos tengerpartjairól is híres. Edináék nagyon szeretnek kirándulni, így biztosan sokat fognak ezeken festői partokon strandolni.

Edina mai facebook-os bejegyzésében leírta, hogy évek óta dédelgetett álmuk végre valóra válik. Az első és egyben legnagyobb lépést már megtették!

Ráléptünk arra az útra, ami az álmaink megvalósítása felé vezet!

Posted by Gombos Edina on 2015. augusztus 7.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?