SZTÁRDZSÚSZ

Durván nekiment a kínaiaknak a sztárénekes, botrány lett belőle

Bryan Adams szerint a kínaiak a felelősek a koronavírus-járvány kitörése miatt, és ezt a véleményét nem is titkolja.
  • Szerző: The_M

A napokban indult volna Bryan Adams koncertsorozata a londoni Royal Albert Hallban, de a koronavírus-járvány miatt törölni kellett a fellépéseit. Ezért a közösségi oldalakon énekelt a rajongóinak, és közben posztolt egy levelet is, amit a kínaiaknak címzett. Méghozzá azért, mert szerinte ők okolhatóak a COVID-19 okozta világjárványért.

„Cuts like a Knife. Egy dal tőlem nektek. Ma este lett volna az első bulim a Royal Albert Hallban, de köszönhetően néhány kib....tt denevérzabáló, élő állatokat áruló, víruskészítő kapzsi kö...gnek, az egész világ be van zárva. Nem beszélve az ezernyi áldozatról, akik szenvednek vagy meghaltak ettől a vírustól.”

CUTS LIKE A KNIFE. A song by me. Tonight was supposed to be the beginning of a tenancy of gigs at the @royalalberthall, but thanks to some fucking bat eating, wet market animal selling, virus making greedy bastards, the whole world is now on hold, not to mention the thousands that have suffered or died from this virus. My message to them other than “thanks a fucking lot” is go vegan. To all the people missing out on our shows, I wish I could be there more than you know. It’s been great hanging out in isolation with my children and family, but I miss my other family, my band, my crew and my fans. Take care of yourselves and hope we can get the show on the road again soon. I’ll be performing a snippet from each album we were supposed to perform for the next few days. X❤️ #songsfromisolation #covid_19 #banwetmarkets #selfisolation #bryanadamscutslikeaknife #govegan🌱

 

A kanadai szupersztár szavai megdöbbentették a rajongókat, hiszen nem szokták meg tőle, hogy ilyen hangnemben foglaljon állást bármilyen témában. Sokan rasszistának és ostobának nevezték Bryant, amiért egy egész népet szid. A követői száma is visszaesett a levelét követően.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?