SZTÁRDZSÚSZ

Durván kiakadt Kulcsár Edina, bicskanyitogató módon bántak vele!

A modellnek a kisbabája születése óta feltûnt, hogy sok ember rendkívül udvariatlanul bánik vele, egy nap alatt kétszer csukták rá a liftajtót.
  • Szerző: ripost

Felháborodott Kulcsár Edina! A csinos modellt egyre több atrocitás éri, mióta édesanya lett. Edinának főleg az udvariatlan emberekkel gyűlik meg a baja, aki csak péntek délelőtt kétszer csukták rá a liftajtót.

"Habár ez egy vidám kép, most jó, hogy nem egy selfie-t lőttem, mert füstöl az agyam! Amióta gyerekem van, azóta sajnos elég sok olyat tapasztaltam, amire egyszerűen nincsenek szavak. Miért nem figyelünk oda a másikra? Ez itt a legnagyobb kérdés. Most, hogy anyuka lettem és nap mint nap babakocsival járok, sajnos rengeteg rossz tapasztalást gyűjtöttem.

Csak ma, kétszer csukták ránk a liftajtót és még sorolhatnám.

Miért nekem kell elmagyarázni, akár egy felnőttnek, akár egy kamasz fiúnak, hogy milyen viselkedés lenne a normális?! Olyan szomorú vagyok, hogy ennyire semmibe veszi némelyik ember a másikat. Tisztelet a kivételnek, de sajnos azt kell mondanom, hogy a mérleg igencsak a rossz irányba billen. Nekem az illem óra beiktatása lenne az egyik javaslatom" - írta a bejegyzésében Edina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabó-Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

És ezeket olvastad már?