SZTÁRDZSÚSZ

Durván beszólt önimádó celebjeinknek a népszerű tévés

A szarkasztikus stílusáról ismert mûsorvezető ezúttal sem tartotta magában a véleményét.
  • Szerző: BDF

A FEM3 Café képernyőjére visszatérő Kinter Oszkárral hatalmasat fordult a világ a Cool TV-s pályafutása óta. Ma már szerető férj és apa vált belőle.

„Nem éltem Magyarországon évekig, végérvényesen négy éve költöztem haza. Nyitottam egy éttermet a főváros szívében, feleségül vettem a nőt, akit szeretek, és három hónapja megszületett a kisfiam, Ruven. A felségem teljesen civil, és szeretnénk, ha ez így is maradna, de egyet mondhatok:

nagyon boldog vagyok a családommal.

– kezdte a Lokálnak Oszkár, aki úgy érzi, nincs szüksége arra, hogy kiteregesse a magánéletét.

A bulvár vezető arcai megteszik ezt helyettem, a legapróbb titkaikat is kifecsegik, és nap mint nap „keményen” tesznek azért, hogy a címlapokon legyenek.

"Én meg úgy gondolom, nem véletlen a magánéletben a „magán” szó” – folytatta a közismert tévés, aki pont olyasmibe vág most bele, amitől ő maga teljesen elzárkózik. Egy élő magazinműsor vezetésével egyben mások privát életének feszegetését is vállalta.

„Ez a lehetőség most megtalált engem, de – főleg a tévénél – elég gyorsan változnak a felállások, úgyhogy feleslegesnek tartom, hogy előre gondolkozzak a tévés karrierben. A stílusomról meg annyit, hogy ha az emberek őszintén válaszolnak a kérdéseimre, és nem próbálnak mást eladni, mint ami a valóság, addig egészen biztosan nem keverhetik magukat kellemetlen szituációba, és én sem őket” – magyarázta Oszkár, aki, bevallása szerint, sosem figyelte szakmai szemmel kollégáit.

Engem pont nem érdekel, ki és hogyan vezet műsort.

"Mindenkinek megvan a saját stílusa, amibe beleszövi az egyéniségét, és mivel mindannyian mások vagyunk, ezért nem is szeretném felvenni más arculatát.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?