SZTÁRDZSÚSZ

Durván beégették a sztárokat Sebestyén Balázsék

Kedd reggel a Morning Show-ban arra kérték a hallgatókat, küldjenek olyan történeteket, melyek celebek kínos kalandjairól szólnak. Nem volt hiány sztorikból.
  • Szerző: Buster

A Morning Show hallgatóira mindig lehet számítani, ha kell egy kis adalék az adott témához. Így történt ez kedd reggel is, amikor Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri arra kérte az embereket, hogy osszák meg velük, melyik hazai hírességet látták már kínos szituációban.

"Én Tihanyi-Tóth Csabával futottam össze még 2014 novemberében egy bútoráruházban."

Egy konyhaként berendezett kiállítórészen aludt egy hintaágyban. Gondolom, nehéz forgatási napja volt, vagy túl sokat veszekedett 'Gizivel'.

"Annyira meglepett a látvány, hogy odaléptem hozzá és felébresztettem. Megrökönyödve nézett rám, de végül megköszönte, hogy felráztam, és még egy közös képet is készítettem vele" - mesélte az egyik hallgató, akit egy hölgy követett egy nem mindennapi Havas Henrik történettel.

"Néhány éve Havas Henrikkel kerültem egy csoportba egy zanzibári nyaraláson. Egyik este mentünk át a recepcióra, amikor megláttuk Havast, aki már nem volt szomjas."

Annyira nem, hogy átviharzott egy üvegfalon a recepción, amit nem vett észre. Később a büféasztalt fejelte meg, mint vakond a földiepret.

"Természetesen segítettünk neki. Másnap ő semmire nem emlékezett, mi pedig nem emlékeztettük. Ellenben dedikálta a könyvét, amit éppen akkor olvastam" - mesélte Balázsék legnagyobb megelégedésére hallgatójuk.

A műsorvezető trióra egyébként jellemző az önirónia, így azt az SMS-t sem hagyták ki, melyben azt mesélte el valaki, hogyan kente be Sebestyén Balázst a strandon az édesanyja. Később kiderült, hogy a hölgy csupán egy ismerőse volt, és nem az anyja. Majd Gallusz Niki került terítékre, akit az egyik hallgató kapott rajta, amint egy jóga klub mosdójában borotválta a lábát.

Konklúzió: Ha celeb vagy, válogasd meg a helyet és a közeget, ahol teljesen elengeded magadat!

És ezeket olvastad már?