SZTÁRDZSÚSZ

Durva, mivel vezeti le a feszültséget a híres magyar színésznő

Igen furcsa szokásról számolt be Cseke Katinka egy tévémûsorban. Elárulta, van egy különleges pótcselekvése azokra az esetekre, ha lelkileg nem érzi magát kiegyensúlyozottnak, vagy csak szeretné levezetni a benne felgyülemlett feszültséget.
címkék:
  • Szerző: P.J

Van aki konditerembe megy, de akad olyan is, aki jógázik, vagy épp fut néhány kilométert a szabadban, Cseke Katinka azonban teljesen más praktikát vet be a nyugalma fenntartása érdekben.

„Én takarítok, de ez nálam azt jelenti, hogy akár napi többször, több órán át – kezdte mosolyogva a színésznő. –  Van, hogy egymás után kétszer porszívózok fel, de ez persze csak a saját környezetemre vonatkozik, azt nem hiszem, hogy nagyon megnyugtatna, ha nekiállnék másnál port törölgetni.”

Az egész téma egy kutatás kapcsán merült fel. Ebben az áll: tovább élnek azok az emberek, akik rendszeresen takarítanak. Különösképp a nők, ők átlagosan három évvel hosszabbíthatják meg az életüket. Katinka azt is elárulta, hogy ez a szenvedélye nem újkeletű.

„Az egész akkor kezdődött, amikor bekerültem a Színművészeti Főiskolára. Vizsgázni se voltam képes elindulni, amíg nem volt tökéletes rend és tisztaság a kollégiumi szobában, de annyira, hogy a lakótársam szekrényét is én takarítottam ki.”

A színésznő tinédzser lányával él együtt, aki nagyon élvezi, hogy neki alig kell kivennie a részét a házimunkából.

„Persze imádja, hogy rend van, és hogy neki nem kell érte sokat tennie. Viszont ha épp nagyon jó passzban vagyok, és véletlenül napokig nem takarítok, akkor azért szóvá teszi, hogy mi az a két hajszál a mosdókagylón” – zárta le röviden a Cseke Katinka a FEM3 Caféban.

címkék:
És ezeket olvastad már?