SZTÁRDZSÚSZ

Durva baleset: Megtaposta egy ló a Sztárban Sztár leszek! énekesét

A törékeny lány komoly sérülést szenvedett. Békefi Viki csak a szerencsének köszönhette, hogy nem történt nagyobb baj.
  • Szerző:

Békefi Viktória vasárnap este Emilio egyik dalával áll a Sztárban Sztár leszek! színpadára. A felkészülés azonban nem ment könnyen, Vikinek többször is pihenésre volt szüksége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Az énekesnő a -nak elárulta, korábban komoly baleset érte, a sérülés pedig máig nem múlt el nyomtalanul.

„Pár évvel ezelőtt egy színházi próbán leestem egy hatalmas lóról. Az állat alá kerültem, ami rám taposott. Hálás vagyok, hogy nem lett belőle tragédia, de így is több bordám megzúzódott. Csak kicsin múlt, hogy nem szúrták át a tüdőmet„ – árulta el Viki, aki sokáig otthon lábadozott a baleset után.

„Hónapokig szinte mozdulni sem tudtam, a levegővétel is borzasztóan fájt. Akivel történt már hasonló, az tudja, hogy miről beszélek. Szerencsére idővel jobban lettem, de ha időjárás-változás van, még mindig nagyon érzékenyek a csontjaim. Mostanában pedig az van bőven, így a napokban nehezebben ment a gyakorlás. Éneklés közben fájtak a bordáim, amikor mély levegőt vettem” – tudtuk meg Békefi Vikitől, aki az elmúlt hetek felkészülései alatt is szerzett néhány újabb sérülést.

A rengeteg táncpróba miatt a elpattantak a lábában a hajszálerek. Jelenleg is több helyen lila foltok borítják. Fájdalmai ellenére azonban az énekesnő továbbra is maximalizmusra törekszik.

„Teljes maszkban leszek, és ha jól tudom, a testem is ki lesz tömve. Emilio egy hatalmas hangú énekes és bár a mozdulatait igyekeztem teljesen leutánozni, bízom benne, hogy a hangja is menni fog. Csak győzzem levegővel” – mondta a csinos versenyző, aki a Get Down On It című dalt Emilio elhíresült előadásának mintájára viszi színpadra, valamint egy Tasnádi Bencével közös duettben is bizonyíthat majd.

 

És ezeket olvastad már?