SZTÁRDZSÚSZ

Durva baleset a színpadon: szilánkosra tört a magyar színész kézfeje

Baronits Gábor az ájulás szélén volt folyamatosan, de végigjátszotta a darabot.
  • Szerző: BDF

Baronits Gábor borzalmas balesetet szenvedett a Karinthy színház színpadán vasárnap este a Második nekifutás című darab közben. A színésznek ripityára tört a kézfeje és két ujja, amikor nekiszaladt az egyik díszletnek. Bár óriási fájdalmakkal küzdött, mégsem szakította meg az előadást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Én még úgy nevelkedtem, hogy beteg színész nincs, csak halott” – kezdte a -nak Gábor, aki részletesen elmesélte, mi történt. „Egy vasajtóval találkozott a kézfejem és szilánkosra tört. Amikor belecsaptam, olyan hangja volt, mint amikor a PET palackot összenyomod... Eszem ágában sem volt leállítani az előadást. Végigjátszottam a jeleneteimet, de folyamatosan az ájulás szélén voltam. Csak a végén jeleztem a kollégáknak, hogy ne fogják meg a tapsrendnél a kezemet. Aztán természetesen rögtön mentem a kórházba és begipszelték” – folytatta lapunknak a sármos színész, akinek hat hétig biztosan gipszben lesz a keze, és erős fájdalomcsillapítókat is szed, ám őt ezek sem tántorítják el attól, hogy színpadra álljon.

„Szép kis baleset volt, de hétfőn este már játszom, és kedden is lesz két előadásom. Nagyon komoly fájdalmaim vannak. Ráadásul a középső és a mutató ujjam is elrepedt. Fájdalomcsillapító van bennem bőven, és a színházba is hoznak majd be este. Már több mint hetven előadáson túl vagyunk, nem is értem, hogy történhetett ez a baleset.”

Fotó: Instagram

 

És ezeket olvastad már?