SZTÁRDZSÚSZ

Dundika kitálalt: "Akaratos férfiakkal élek"

Dundika a Ripostnak elárulta, néha úgy érzi, könnyebb lenne világgá mennie, ugyanis nagyfia, Marián nemcsak külsőleg, de tulajdonságaiban is Majkára ütött.
  • Szerző: Ripost

Ki mondta, hogy mindig szerencse, ha a gyerek kiköpött mása a szülőjének? Dundika a %%–nak elárulta, néha úgy érzi, könnyebb lenne világgá mennie, ugyanis nagyfia, Marián nemcsak külsőleg, de tulajdonságaiban is Majkára ütött.

"Marci egy igazi egyéniség, mindenkit meghódít, olyan, mint az apja

kezdi Dundika, majd folytatja:

Mind a ketten nagyon akaratosak, minden úgy van jól, ahogy ők akarják, mindig nekik van igazuk. Hosszú távon nagyon nehéz két ilyen akaratos emberrel együtt éni. Folyamatos harc az életem

– mondta félig viccesen Majoros Hajnalka, aki számára második fia születésével érkezett meg a nyugalom az életébe. A nyolc hónapos fiúcska - Hajni szerencséjére - nyugodt, szófogadó baba.

"Olivér nyolcvan százalékban rám hasonlít, sok pozitív energiát ad nekünk. Szerintem azért érkezett hozzánk, hogy a Peti és Marci által okozott nyüzsgést kicsit kiegyenlítse. Az első gyerekkel miden nehezebb volt, de Olivérnél már tudatos voltam. Teljesen különbözik a két fiú személyisége. Olivér nyugodt, éjszakánként egyedül altatja el magát. Napközben pedig állandóan nevet, jó kedélyű gyerkőc. Ha valami bánatunk van, egy mosolyával képes mindent feledtetni velünk”

– áradozott az anyuka. Persze ki lehetne igazán elfogult a gyerekekkel szemben, mint egy szerető édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?