SZTÁRDZSÚSZ

Drogbotrány a Soundon: Fordulat az ájult lányok ügyében

Egy éve nem sikerül pontot tenni a szövevényes ügy végére!
  • Szerző: Doris

Egy év telt el azóta, hogy a Balaton Soundon zenélő kanadai DVBBS zenekar öltözőjében két ájult tinilányt találtak. A rendőrség továbbra is nyomoz, és egyelőre kártérítési per sem indult.

Azt pedig, hogy mi történt pontosan a népszerű DJ-k öltözőjében, továbbra sem tudni...

A %% korábban részletesen beszámolt a durva esetről, így arról is, hogy az egyik áldozat az ismert magyar műsorvezető, Bényi Ildikó lánya volt. Az Önök kérték háziasszonya korábban azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz, hogy kiderüljön az igazság, és folyamatos kapcsolatban áll a hatóságokkal. Ennél többet azonban ő sem tehet.

A lapok korábban arról is írtak, hogy akár százmilliós kártérítést is kaphatnak a lányok, akik rosszul lettek az öltözőben, de a Lokál arról értesült, hogy eddig semmilyen kártérítési pert nem indítottak. Ennek az is lehet az oka, hogy még nem zárult le a rendőrségi vizsgálat.

A DVBBS zenekart azonban láthatóan nem ütötte szíven az egy éve történt botrányos eset, sőt, még a karrierjükre sem volt hatással a drogbotrány. Augusztus végéig 15 lekötött bulijuk van a világ különböző pontjain.

Vajon mikor zárul le végleg a szövevényes ügy?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?