SZTÁRDZSÚSZ

Drámai vallomást tett a várandós magyar szépségkirálynő

Hat éven át kínlódott, szenvedett, küzdött azért, hogy gyereke lehessen. 38 évesen lett kismama az ötödik lombikprogram segítségével.
  • Szerző: BDF

Kapócs Zsókának súlyos betegsége miatt hat év kellett ahhoz, hogy teherbe essen. „Betegségem, az endometriózis miatt biztos voltam benne, hogy természetes úton nem lesz gyerekem. Ráadásul fogamzásgátlót kellett szednem” – kezdte a Storynak Kapócs, aki még a fogamzásgátlót is abbahagyta, vállalva betegségének kialakulási kockázatát, csakhogy összejöjjön a baba. Persze a reménynek is ára van.

”Láttam, a hormonkezeléstől hogyan alakul át az addig tökéletesnek mondott testem. Megváltozott az alakom, narancsbőrös lett a combom” – folytatja a kismama, aki bevallotta, sokszor elbizonytalanodott, hiszen nem tudhatta, lesz-e eredménye erőfeszítéseinek.

Ráadásul magamnak kellett beadnom a hormoninjekciókat. Emlékszem, legelőször hosszasan ültem a tűvel a kezemben, és képtelen voltam belebökni a hasamba

– mondta el Zsóka, aki végül négy sikertelen lombikkísérlet után lélegezhetett fel, az ötödik lombikprogram ugyanis sikerrel járt. Alaposan meg is lepte párját, amikor bejelentette, babát vár. „Mindig eljött velem a beültetésekre. Egyik hétvégén elmentem vizsgálatra. Nem jelentettem be a páromnak, hogy előrehoztam a kontrollokat. Amikor felhívtam, csak annyit kérdeztem tőle: ülsz? Gyerekünk lesz” – mesélte boldogan Zsóka, aki bár kiélvezi a várandósság minden pillanatát, azt tervezi, hogy a szülés után visszaszerzi eredeti formáját.

És ezeket olvastad már?