SZTÁRDZSÚSZ

Drámai vallomást tett a magyar sztár, ijesztő betegség kínozta

Mindent megpróbált, mégsem tudott tőle szabadulni.
  • Szerző: Doris

Akkupunktúrás kezeléssel gyógyul Völgyesi Gabriella, akinek kálváriája nagyjából háromnegyed éve kezdődött, de csak most számolt be róla. Eleinte csak egy nagyon furcsa, zavaró érzés kerítette hatalmába este és reggel, amikor teljes csönd volt körülötte. Először nem is értette, mi váltja ki ezt az érzést, kisvártatva viszont rájött, hogy fülzúgása van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Azonnal elmentem fül-orr-gégészhez, készítettek koponya mr-t, labor vizsgálaton voltam, nyaki erek, csigolyák állapotát vizsgálták, de elváltozásnak nem volt nyoma. Közben nagyon nehezen viseltem a hétköznapokat. A tudat, hogy este fogom hallani ezt az utálatos zúgó-búgó hangot, ami csak erősödik ha figyelek rá – beárnyékolta az egész napomat. Aztán már nappal is meghallottam. Kétségbe estem, hogy ez hova vezet. Erősödni fog a zúgás? Meddig? Nem fogom hallani a gyerekeim hangját?” – számolt be az énekesnő a Facebookon a nehéz időszakról.

Gabi tényleg mindenféle gyógymódot kipróbált, még pszichológusnál is járt, de az is csak arra volt jó, hogy háromszor elsírja magát egy óra alatt. Végső kétségbeesésében próbálta ki az akkupunktúrát, ami szerencsére bevált. Eddig 18 kezelésen van túl, de már a 4. után elmúltak a kínzó tünetek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?