SZTÁRDZSÚSZ

Drámai találkozás, ezt tette áldozatával a Viszkis

Ambrus Attila őszintén megbánta, hogy fegyvert fogott az egykori rendőrnőre egy rablás során...
  • Szerző: RIPOST

Két hete a mohácsi busójáráson találkozott egykori áldozatával Ambrus Attila. A Viszkis a 90-es években egyik rablása során fegyvert fogott az egykori rendőrnőre, akitől most saját készítésű kerámiájával kért bocsánatot. 

" Február 10-én Mohácson voltam a busójáráson. Rengetegen odajöttek hozzám, csináltam vagy nyolcszáz fotót. Köztük volt az a rendőrlány, aki azt mondja, rálőttem. Annak idején egy rendőrjárőr érkezett ki először az Üllői úti OTP-hez, ő akkor fiatal kislány volt, nem tudta pontosan, hogy mi történik. Vadul lőttem szét a zárat, ő pedig nem tudta, mire lövök. Még mindig abban a hitben van, hogy őt akartam lelőni, miközben a bíróság is felmentett, és én is tudom, hogy nem. " Így emlékezett vissza a Borsnak a régmúltra Ambrus Attila, aki nem érti, hogy maradhatott hasonló lövöldözések után életben. A Viszkis hozzátette, hogy reméli, sikerült kiengesztelnie, ahogy ő fogalmaz, "egykori ügyfelét". 

"Mondtam neki, hogy borzasz­tóan sajnálom, ne haragudjon. Higgye el, nem szándékosan ijesztettem meg. Adtam neki egy ajándék kerámiát. Így próbáltam a régi sebeket begyógyítani. Nem tudom, mennyire sikerült."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?