Létrehozva: 2017.07.12.

Dömpingszerűen alázza a sztárokat Puzsér Róbert!

A kritikus évekkel ezelõtt hatalmas népszerûségnek örvendett, azóta viszont már a rajongóit is taszítja a durva viselkedése.

Nagyjából öt évvel ezelőtt Puzsér Róbert az ország egyik legnépszerűbb kritikusa volt. Frappáns szövegeivel több tízezer ember elismerését vívta ki, ám az utóbbi években elszaladt vele a ló. Az élő fába is beleköt, ez pedig már a rajongóinak sem tetszik. Legutóbb Tóth Gabit vette a szájára, ennek apropóján összeszedtük az utóbbi idők legarcpirítóbb beszólásait!

A bíróságig mentek

Hajdú Péter

Hajdú Péter és Puzsér Róbert vitája 2013 óta tart, és annyira eldurvult, hogy a két híresség a bíróságon kötött ki. A kritikus egy Facebook-bejegyzésben megsértette a műsorvezető személyiségi jogait, amiért idén márciusban pénzbüntetésre is ítélte a bíróság. Puzsér „pszichopatának” és „takonygerincűnek” titulálta a tévést, mivel szerinte Hajdú a saját műsorában többször is felkavaró témákat érintett. A kritikus szerint a műsorvezető emberek nyomorából csinált cirkuszt. Később Hajdú elmondta, nagyon megbánta, hogy perre mentek, mert végül csak évek múltán kerülhetett pont az ügy végére. Ám a két híresség vitája azóta sem ér véget: Puzsér nem ereszti a markából Hajdú Pétert.

Lelki fogyatékosnak nevezte

Sebestyén Balázs

Puzsér Róbert 2017-ben durván nekiment Sebestyén Balázsnak. A kritikusnál Balázs viselkedése, gondolkodásmódja és megnyilvánulásai verték ki a biztosítékot. Egy régi videó alapján Puzsér sikeres, gonosz szociopatának nevezte a rádióst, akinek humora szerinte a lelki fogyatékosságából ered. „Õ az önirónia nélküli showman, kritikátlanul arcoskodó karakterével a show műfajának teljes elárulását hordozza.” Balázs a tőle megszokott könnyedséggel viselte a kritikát, és hidegen hagyták Puzsér bántó szavai.

Prostituáltnak nevezte

Tóth Gabi

Tóth Gabit amiatt az interjúja miatt támadta meg Puzsér Róbert, amelyben az énekesnő gyógyítónak nevezte magát. Viszont a kritikus szerint Gabi nem más, mint egy „ordenáré, tetoválásokkal teli és kihívó ruhákba öltöztetett prostituált”, akit egy idegen intelligencia küldött a Földre, hogy a nárcizmus és a gátlástalanság mértékét tesztelje rajta. Gabi albumait hitványnak nevezte, és felháborítónak tartja, hogy az énekesnő pályakezdő fiatalokat mentorált.

Kitaszítaná a médiából

Kiszel Tünde

Puzsér Róbert legkedveltebb célpontja Kiszel Tünde. A naptárdíva ugyanis minden évben megkapja a magáét! A kritikus többször is felszólította már Tündét, hogy vonuljon ki a közéletből: „Tünde nem más, mint egy produktum nélküli híresség.”

Persze dekoratív médiaszemélyiség sem maradt adósa, sokszor elmondta, hogy elhatárolódik Puzsértól és értéktelen embernek tartja.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf