SZTÁRDZSÚSZ

Dögös vörösben álltak a karácsonyfa alá a magyar szépségek!

Nézd meg, hogy a legdögösebb magyar celeblányok miben várták a Jézuskát!
  • Szerző: A.P.

Karácsonykor végre elővehetjük azokat a ruhákat, amiket év közben ritkábban adódik alkalmunk viselni. Sztárjaink imádják a tűzpiros estélyiket, és ha odaállnak a karácsonyfa mellé, bizony nehéz sokszor eldönteni, hogy ők ragyognak jobban, vagy pedig a karácsonyfa!
 

Dukai Regina egy saját tervezésű, földig érő, hátul kivágott estélyit választott szentestére.

"Amikor közelednek az ünnepek, előkerülnek a számomra egész évben láthatatlan, csillogós ruhák, anyagok…

Ilyenkor elkap az ünnepi hangulat és teljesen természetes, hogy csillogó, vagy épp tetőtől talpig piros ruhába bújok.

A képen látható darab egy örök kedvenc, rengeteg színben viseltem már, rengeteg alkalomra. Fellépések, esküvők, estélyek…Ez a piros változat pedig tökéletes lehet karácsonykor.
A karácsonyt, mint minden évben otthon töltöm a családommal Kapuváron. Szenteste nálunk összegyűlik a család. Sokan vagyunk, nagyik, unokatesók, nagynénik. Ilyenkor mindenki kicsit csinosabban öltözik fel, de mivel egy nagyon laza család vagyunk, ezért senki nem kap a szívéhez, ha valaki kényelmes, nem ünnepi ruhában érkezik. A lényeg a jó hangulat és a finom ételek. Én egy ünnepi fotó kedvéért szívesen húzok magamra egy csodás ruhát, aztán jöhet a kényelem" - árulta el Regina.

Tücsi, azaz Claudia Aryee, a SportKlub  gyönyörű híradósa szintén egy tűzpiros, földig érő csodában ünnepelte a szeretet ünnepét.

 

Kicsit vagányabb, kevésbé  ünnepélyes, de szintén karácsonyi hangulatot áraszt DJ Seherezádé piros koktélruhája.

 

 

Kiszel Tünde nagylánnyá cseperedett Donatellája szexi piros ruhában állt a karácsonyfa mellé, amiből kacéran kivillantak hosszú combjai.

Cserpes Laura szintén egy klasszikus, ám nagyon dekoratív koktélruhát választott a karácsonyi ünnepekhez.

És ezeket olvastad már?