SZTÁRDZSÚSZ

Dobó Kata még mindig élvezi Andy Vajna támogatását

Bár már hosszú évek óta nem alkot egy párt a producer és a színésznő, Andy továbbra is szilárdan Dobó Kata mellett áll.
  • Szerző: MF

A színésznőt a mai napig együtt emlegetik Andy Vajnával, pedig már hosszú évek óta nem alkotnak egy párt. 2006-ban szakítottak, a producer Szabadság, szerelem című filmjének forgatása után, amelyben Kata az egyik főszerepet játszotta.

Dobó Kata és a producer 7 évig éltek együtt, és Kata a mai napig úgy érzi, hogy kapcsolata a nála 30 évvel idősebb férfival az élete keresztje. Annak ellenére, hogy már 10 éve nincsenek együtt, sokan a mai napig Andyvel támadják, legyen szó bármilyen témáról.

"Ezt valahogy nem tudom levetkőzni, de megmondom őszintén, hogy ez engem nem bánt. Én ismerek egy nagyon szeretni való embert, aki velem nagyon jót tett az életem egy olyan időszakában, amikor azt éreztem, hogy mindennek vége. Bevezetett egy olyan világba, olyan emberekkel ismerkedtem meg... A tenyerén hordozott. Én tőle semmi rosszat nem kaptam, és csak hálás lehetek neki"

- mesélte  Kata A nő háromszor felvételén, és  bevallotta, hogy egy percet se bánt meg a közös évekből.

 

Február 8-án elkezdôdik a Budapest Noir forgatása! Ma délelôtt volt a film sajtótájékoztatója, ahol bemutatták az alkotó...

Közzétette: Dobó Kata hivatalos oldala – 2016. január 20.

A színésznőnek valóban nincs mit bánnia, hisz továbbra is élvezi a producer támogatását. Az Andy Vajna által vezetett Magyar Nemzeti Filmalap egy újabb produkcióra készül, a Budapest Noir egyik szereplője lesz Dobó Kata. Ráadásul a színésznőt új párja, Anger Zsolt oldalán láthatjuk majd a filmvásznon. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?