SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes vallomást tett Diana hercegnő bizalmasa

Tényleg igaz lehet, hogy a hercegnő barátnője előre látta a tragédiát?
  • Szerző: Doris

Húsz év hallgatás után törte meg a csöndet Debbie Frank, aki nyolc évig volt Diana hercegnő asztrológusa és egyben egyik legjobb barátnője.

A jósnőként is dolgozó asszony állítása szerint előre látta, hogy valami sorsfordító dolog fog történni a Szívek hercegnőjével azon a bizonyos augusztusi napon, amikor Dianával a halálba száguldott az őt szállító limuzin - írta a Daily Mail.

Debbie vallomása szerint figyelmeztette is a hercegnőt, Diana azonban azt gondolta, hogy a jóslat pozitív, és valami nagy öröm fogja érni.

Sajnos tévedett.

"Mindketten azt hittük, hogy szerencsés változás történik Diana életében, hiszen soha nem volt olyan boldog, mint a baleset előtti napokban. Korábban keserű válását és várandósságát is megjósoltam, így biztosak voltunk benne, hogy valami történni fog"

- mondta Debbie könnyeivel küszködve a vasárnapi The Sunnak. Majd azt is hozzátette, hogy az asztrológusok soha nem képesek megjósolni egy ember halálát, így nyilván ő sem tudhatta előre, mi történik Dianával a párizsi Alma alagútban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?