SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes üzenetet kapott az anyaságra vágyó Tóth Gabi!

Tóth Gabi tizennyolc évesen szembesült a ténnyel, hogy nehéz lesz természetes úton gyermeket vállalnia. Az énekesnő azóta is reménykedik...
  • Szerző: Buster

Tóth Gabit érzékenyen érinti, ha olyan gyerekekkel, vagy kamaszokkal találkozik, akikről lemondtak vér szerinti szülei. Õ ugyanis fiatal felnőttként átesett egy súlyos betegségen, melynek következtében egyik petefészkét elvesztette, míg a másik megsérült.

"Nem értettem, hogy ez hogy történhetett meg velem. Tizennyolc éves koromban egy éjjel rosszul lettem.

Alma nagyságú ciszta volt a bal petefészkemen, ami a fizikai megterhelés hatására kifakadt.

A vérsavó, ami benne volt, kifolyt. Másfél liter vér került a hasüregembe, ami szétmarta az egyik petefészkemet" – mesélte két évvel az eset után Gabi, akinél később Friderikusz Sándor is rákérdezett, miért gondolkodik az örökbefogadáson.  

"Természetes úton kicsi az esélye”

- válaszolta akkor az énekesnő, aki nem zárkózik el mesterséges megtermékenyítés lehetőségétől sem. Most, hogy a Bors hétfői számában ismét terítékre került ez a téma, Gabi közösségi oldalán megjelentek olyan támogató kommenetek, melyeket a hozzá hasonló helyzetben lévő édesanyák írtak.  

"15 éves koromban kezdtek el műteni ciszták miatt.  Ez annyira eldurvult, hogy 19 éves koromra a bal oldali petefészket el kellett távolítani a petevezetékkel együtt, a jobb oldali, mivel részben károsodott, negyed részben maradhatott. Az orvosok ekkorra már biztosra mondtak, hogy nem lesz gyermekem, de én ezt soha nem hittem el. Úgy voltam vele, hogy amire nem gondolok, az nincs, és nem lehet igazuk. Fajt és a mai napig vannak fájdalmak és súlyosabb dolgokon kellett miatta átesnem, mint azt te gondolod. 2008-ban már teljesen feladtuk, hogy valaha is lesz egy szép gyermekünk. Én gyerekekkel kezdtem el dolgozni idő közben. Bármennyire is fajt a hasam, vagy a tudat, hogy nekem erről le kell mondanom, bele kellett nyugodnom, hogy a férjemmel élni tudjuk az életünket. Persze neki könnyebben ment az elfogadás, hiszen előző kapcsolatból mar volt két csodálatos gyermeke.

2009 januárjában orvoshoz kellett mennem iszonyatos alhasi fájdalmakkal, amiket, gondolom, a mindennapokban te is érzel.

Szóval azt mondta, hogy ez egy rosszindulatú elváltozás és mihamarabb ki kell pakolni. Kertem kis időt hogy dönteni tudjak, meghalok, vagy még megpróbálok mást.
Nem telt el teljesen két nap rosszul lettem fényes nappal az utcán ájultam el

A mentő bevitt a sürgősségire ahol két óra múlva közölték velem, hogy nem daganat, hanem egy icurka-picurka embrió.

Életem legboldogabb napja volt ez. Az orvost mindjárt menesztettem is és másik lett. Most mar eltelt hét év és a kisfiam a mindenem. A legnagyobb és felbecsülhetetlen értékem. Soha ne add fel, mert hidd el, hogy csodák vannak!”- írta Gabi posztja alá egy rajongója, akit többen is követtek, ezzel adva reményt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?