SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes, mit tettek Rúzsa Magdival: már a rendőrség is nyomoz az ügyben

Rúzsa Magdi a rendőrséghez fordult, miután visszaéltek a nevével és a képeivel.
  • Szerző: Ripost

Rendszeresen előfordul, hogy internetes csalók hírességek fotóját ellopva, álinterjúkkal igyekeznek jóhiszemű embereknek eladni fogyasztószereket. A megkárosított sztárok többnyire beérik azzal, hogy figyelmeztetik rajongóikat, ne dőljenek be a szélhámosoknak. Rúzsa Magdit – aki mindig vékony volt, és az alakját rendszeres sporttal, egészséges étkezéssel tartja karban – viszont alaposan felbosszantotta, hogy eltorzított fotójával nyerészkednek, becsapnak embereket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Soha nem reklámoztam semmilyen fogyasztószert! – szögezte le a Borsnak bosszúsan Magdi, aki közösségi oldalain kérte rajongóit: eszükbe ne jusson ilyesmit vásárolni. – Hogy jönnek ahhoz, hogy ellopják egy tavalyi fotómat, és eltorzítsák, mintha túlsúlyos lennék?! Soha nem kellett megszabadulnom tizenhét-húsz kilótól”.

Az énekesnő 2006-ban lett országosan ismert, amikor megnyerte a Megasztár tehetségkutatót. Akkor is karcsú volt, és most is az.

„Tíz éve keményen sportolok, futok, bokszolok, súlyokkal dolgozom, kardiózom, lovagolok, koncertezek, ahol leugrálok néha egy kilót is másfél óra alatt – sorolja Magdi egy szuszra. – Emellett odafigyelek az étrendemre, egészségesen táplálkozom. Így tartom formában magam, nem nevetséges, kamu fogyasztószerekkel. Nagyon szépen kérek mindenkit, ne vegye meg!”

De az énekesnő nem állt meg itt. Mivel visszaéltek a nevével, a fotójával, jogi útra terelte a dolgot.

„A rendőrséghez fordultam, és feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen – mondja Magdi. – De nemcsak a rendőrök segítségét kértem, ügyvédet is fogadtam. Az arcommal, a nevemmel visszaélőknek innen is üzenem: hosszú az Úr­isten keze, mindenkit utolér!”

 

És ezeket olvastad már?