SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenet: könyörögve üzent édesanyjának Weisz Fanni

A siket modellnél betelt a pohár és a Mokka keddi élő adásában szólalt meg.
  • Szerző: ripost

Weisz Fanni és férje, Hajmási Péter a Mokkában nyilatkozott először élő adásban arról, hogy mi az igazság azokból a vádakból, hogy a cégüket zárolták, és hogy nagy arányú adótartozásuk van.

Borzasztó. Mind hazugság, ami a cégről le van írva!

"Sokáig nem is akartam nyilatkozni. Egyből elmentem a NAV-hoz és megkérdeztem, milyen tartozásom van. Mert anyukám azt is mondta, hogy adócsaló vagyok, hogy börtönbe fogunk kerülni. Miért kell ilyet mondni?"  - fakadt ki Fanni, akitől férje vette át a szót.

Ötezer forintos tartozásunk volt. Itt a nullás igazolás

- mutatta meg élő adásban Péter, majd hozzátette:

"Három éve próbáljuk megszüntetni a céget, de nem kapunk benne segítséget a másik féltől, aki Fanni mellett van a cégben. Soha nem tartoztunk" - magyarázta Péter, aki elmondta, nem engedi, hogy bántsák a feleségét.

"Ha anyukám engem nem akar bántani, akkor miért mondja mindig azt, hogy fogyatékos, buta vagyok? Tévében azt mondja, hogy értelmes vagyok. De most melyik vagyok?

Nem akarok belemenni, de megmondom őszintén: félek anyukámtól. Egyszerűen nem fogom fel, hogy a saját anyám teszi ezt ellenem

- vett át a szót Fanni, aki élő adásban üzent Ágnesnek.

Anya, mi a célod? Mit szeretnél tőlem? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel? Könyörgöm, hagyjál már békén. Minden rendben van, jól vagyunk!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?