SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenet: ez a videó is jelezhette, hogy Börcsök Enikővel valami nincs rendben

Az amerikai vígjátékok, különösen Melissa McCarthy rajongóinak már feltűnhetett, hogy a komika legújabb filmjének előzetes videójában már nem Börcsök Enikő hangján szólalt meg, holott a Jászai Mari díjas színésznő már 2011 óta állandó szinkron hangja volt amerikai kolléganőjének.
  • Szerző: Ripost

Braun Ritától 2011-ben vette át a híres amerikai komika, Melissa McCarthy szinkronizálását Börcsök Enikő. Gyakorlatilag azóta mintegy 15 mozifilmben kölcsönözte a hangját a Jászai Mari díjas színésznő a duci komikának, emberek millióinak okozva ezzel boldog perceket. Például 2018-ban a nagysikerű Partyállat című vígjátékban, ahol Melissa egy olyan édesanyát alakít, aki ismét egyetemre megy, íme:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Melissa McCarthy vígjátékok rajongói számára Börcsök Enikő hangja szinte teljesen összeolvadt már az amerikai színésznővel, hiszen igen jellegzetes „páros” voltak ők ketten. Az első jelek között lehetett, hogy Börcsök Enikővel valami nincs rendben, ami Melissa rajongóinak is feltűnt, hogy az amerikai komika legújabb filmjének szinkronos előzetesében nem ezen a jellegzetes orgánumon szólalt meg:

Ekkor még abban bíztak a rajongók, hogy ezen a hangon csak az előzetesben szólalt meg a színésznő, és a teljes filmben már Börcsök Enikőjén fog. Sajnos azt még akkor kevesen tudták, ami mára kiderült: Börcsök Enikő nagyon beteg volt. Hosszú ideje egy autoimmun betegséggel küzdött, ami miatt az elmúlt 23 évben kétszer esett át vesetranszplantáción. Nyáron pedig a szerepeit is átadta, ugyanis kórházi kezelésre szorult, a mai napon (2020.01.28-án) pedig elhunyt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?