SZTÁRDZSÚSZ

„Csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van” – Kórházba került Dj Dominique

Agyérgörccsel szállították kórházba Várkonyi Attilát, azaz Dj Dominique-et. A Retro rádió sztárja az állapotáról mesélt.
  • Szerző: szbd

Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique még szerdán, a Retro rádió épületében lett rosszul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Valószínű egy agyérgörcsöm volt, egy pici valami elzárta az utat, de már minden rendben, mondjuk úgy, hogy minden jól végződött” – erősítette meg Várkonyi Attila, aki szerdán este, a rádió épületében lett rosszul.

Dj Dominique az állapotáról beszélt

Dj Dominique az állapotáról beszélt (Fotó: Instagram)

„Szerdán este végeztem a rádióban és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire egészen addig, míg a kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden” – emlékezett vissza a Blikknek Dj Domnique, aki nem érti pontosan, mi történt, hiszen nagyon egészségesen él, nincsenek káros szenvedélyei, rendszeresen sportol és a stresszt is próbálja a minimálisra csökkenteni az életében.

„Épp most mondta a viziten az egyik orvos, hogy semmilyen rizikófaktor nem vonatkozik rám” – nevetett a rádiós, aki ugyan tényleg jól van, a hétvégén mindenképpen pihenni szeretne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?