SZTÁRDZSÚSZ

Détár Enikőt még mindig megviseli a válása

Tavaly nyáron vált el egymástól a színésznő és exférje, Rékasi Károly. Détár Enikő ugyan már más férfivel osztja meg az életét, mégis megviseli egykori kapcsolata hiánya.
  • Szerző: MF

Már mind a ketten más mellett élik az életüket, Détár Enikő mégis azt mondja, hogy a mai napig nem gyógyultak be azok a sebek, amiket a válása okozott. A szakítás utáni időszakban a színésznő képtelen volt leplezni fájdalmát, mindenki látta rajta, hogy teljesen padlón van, ami egy ilyen hosszú és boldog kapcsolat után teljesen normális.

"Ahhoz hogy összeszedjem magam, olyan társ kellett, aki elfogadta, hogy hosszú és látványos folyamat lesz, amíg a helyére tudom tenni azt, ami velem történt.

Szerencsére Péter sosem várta el, hogy eljátsszam, már túl vagyok a válásomon. Most sem kéri, hogy viselkedjek úgy, mintha már nem fájna mindez, mert még mindig fáj, de szerencsére ő ezt megérti, és nem sürget semmit"

- vallotta be meglepő őszintéséggel a színésznő a Story magazinnak, hogy új szerelme ellenére még mindig nincs túl gyermekei apján.

Détár Enikő a lapnak azt is elmondta, hogy egyáltalán nem vágyik új esküvőre, hisz a mostani kapcsolata úgy kerek, ahogy van: papírra pedig nincs szükségük Péterrel.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?