SZTÁRDZSÚSZ

Ezt senki se gondolná: Így néz ki otthon Détár Enikő – Fotó

Détár Enikő egy valódi díva, ám ez nem azt jelenti, hogy nem engedi el magát, ha épp úgy tetszik neki.
  • Szerző: angie

Détár Enikő a színpadon imádja a csillogást, a magánéletben viszont jobban szeret lazán öltözködni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő mindig önmagát adja
Fotó: Détár Enikő

A színésznő a 7-nek elmondta, nem szereti kicicomázni magát, párja mindig a valódi arcát látja otthon, amiért rengeteg dicséretet is kap.

„Péter gyakran megdicsér, pedig bevallom, itthon nem azt az oldalamat látja, mint a közönség a színpadon vagy a nézők a képernyő előtt. A megjelenés nagyon fontos a színpadon, egy fotózáson vagy a képernyőn, ez hozzátartozik egy színésznő munkájához” – kezdte a színésznő, aki a négy fal között nem szereti kifesteni magát.

Otthon szereti elengedni magát

„Otthon én is lazítok: smink nélkül, hátracsurkázott hajjal, nagyon kényelmes polár kezeslábasokban vagyok és imádok mezítláb vagy zokniban járkálni. Itthon „mezítlábas díva” vagyok! Persze van selyempizsamám is. Én nem tudnék olyan emberrel együtt élni, aki elvárja, hogy már korán reggel felkeljek és mire felébred, már sminkben legyek. Tudom, hogy van ilyen és becsülöm is azokat a nőket, akik erre képesek, de én nem ilyen vagyok. Persze itthon is fontos számomra, hogy ápolt és jó illatú legyek, de hogy kicicomázzam magam, azt már nem” – szögezte le Enci.

Fotó: Détár Enikő

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?