SZTÁRDZSÚSZ

Demjén Ferenc vallomása: élete legnagyobb csatáját vívta meg

Nehéz időszakon van túl Demjén Ferenc: még járni is újra meg kellett tanulnia.
  • Szerző: Ripost

Demjén Ferenc legutóbb tavaly, a hagyományos év végi koncertjén állt színpadra, majd élete legnagyobb csatáját vívta meg, ám a nehezén már túl van. Most betegsége után először lép a közönség elé egy év kihagyás után!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A próbák elkezdődtek, zenésztársai pedig szinte csodájára jártak, hogy Demjén mennyire jó formában van – már bot se kell hozzá, hogy mikrofon mögé álljon, és mindent megtesz, hogy legjobb formáját hozza.

Most már elárulhatom, legyőztem két combnyaktörést, egy agyérgörcsöt, kómát, és végigcsináltam egy kőkemény rehabilitációt. De itt vagyok, s leszek… Jól vagyok, persze minden relatív, mihez képest vagyok jól.” – mondta Demjén Ferenc. - „Újra meg kellett tanulnom járni. Az egyik törésemet megműtötték, a másik lábamnál szerencsére nem mozdult el a csont, így nem volt szükség beavatkozásra. Az újságok azt írták, balesetet szenvedtem, de nem tudom, baleset-e, ha az ember eszméletét vesztve elesik… Aztán következett az agyérgörcs és a kóma. Mint utólag megtudtam, a szakemberek akkor azt mondták, hogy ha három héten belül felébredek, van esély arra, hogy maradandó károsodás nélkül túléljem az egészet. Nos, én a hetedik napon ébredtem fel…” – mesélte Demjén a Storynak.

És ezeket olvastad már?