SZTÁRDZSÚSZ

Dancs Annamari bevallotta, megviselte a kisfiuk lelkét a válás

Az Operettszínház sztárja minden szabadidejét a kisfiával tölti, de Ádám akkor is teljes biztonságban van, amikor Annamari dolgozik.
  • Szerző: ripost

Megviselte az elmúlt egy év Dancs Annamarit és kisfiát, Ádámot, ám a színésznő és gyermeke most már boldogabbak, mint valaha.

Kerényi Miklós Máté egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy elhagyja négy hónapos kisfiát és feleségét, ám most úgy tűnik, az ezzel kapcsolatos viharok végleg elcsitultak.

Annamari a Mokka keddi adásában elmondta, rendkívül elégedett az életével, és főleg azzal, hogy kisfia mennyire boldog gyermek.

Ádám nagyon nyitott a világra, ez pedig nekem hatalmas segítség minden szempontból.

Minden szabadidőmet a kisfiammal töltöm, amit nem bánok, mert olyan kapcsolat van köztünk, ami mindkettőnket táplál a kettőnk kis családjában" - fogalmazott a színésznő, aki nem tagadja, hogy a gyermekét is megviselte a válás.

"Korábban az elmúlt időszak történéseit ő is átérezte, és ez főleg az éjszakai alvásában mutatkozott meg. Most már sokkal kiegyensúlyozottabban alszik. Az elmúlt egy év engem is természetesen megviselt, de úgy gondolom, hogy ezt valamiért kaptam az élettől. Nem is kudarcként fogom fel, hanem jóra vezető útként. Semmi nem történik ok nélkül, és én már csak előre nézek" - mondta el boldogan Annamari.

És ezeket olvastad már?