SZTÁRDZSÚSZ

Dagad a botrány: Ezért tagadta meg saját szüleit Oszter Alexandra

Óriási botrány az Oszter családban! Alexandra a Facebookon nyílt levélben határolódott el az édesapjától. A színmûvész felesége, Failoni Donatella nem hagyta szó nélkül lánya becsmérlő szavait.
  • Szerző: BDF

Nem kétséges, vérbeli olasz család az Oszter família! Oszter Sándor lánya és felesége heves vitába kezdett a minap a Facebookon. Alexandra kijelentette, hogy többet hallani sem akar édesapjáról! A színművész lánya nyílt levélben közölte: óriásit csalódott az apjában.

A családi perpatvar onnan indult, hogy a minap a színművész a bíróságon elmesélte: szinte semmilyen kapcsolata nincs a lányával. Ezt példázva a művész beszámolt arról is, hogy Alexandra nem vette a fáradságot, hogy meglátogassa édesanyját, aki nemrég kórházba került.

Nem tudom, hogy mi történik, de a lányom megőrült! A párja szítja ellenünk.

Pedig szó sem volt arról, hogy mi nem fogadnánk el őt. Meghívtuk magunkhoz vendégségbe, elhívtuk a Balatonra, sőt még a kedvenc whiskyjét is megvettem neki, és olvasom az írásait (író lett), amelyeket mindig megdicsértem, ő mégis mocskolódni kezdett" - kezdte ziláltan a %%-nak Donatella, aki részletesen tálalt ki lányával való kapcsolatáról!

Hogy mit mondott még, elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?