SZTÁRDZSÚSZ

Curtis menyasszonya besokallt: Élő videóban tálalt ki az igazságról

Kriszti egy Instagram-bejelentkezésben tisztázta a pletykákat! Többek között a volt RTL-sztár kamuklinikájáról is szót ejtett.
  • Szerző: Doris

Curtis menyasszonya alaposan besokallt az elmúlt napok híreitől, ezért úgy döntött, hogy egy élő videóban önt tiszta vizet a pohárba.

Kriszti azzal kezdte, hogy semmi sem igaz abból, miszerint Curtis Koholák Alexa, az RTL volt sztárjának kamuklinikájától kérne spirituális segítséget. Szerinte annyi történt, hogy Alexa felajánlotta a támogatását, ám Kriszti erre azt felelte, hogy ezt nem neki kell eldöntenie, hanem a rappernek, aki jelenleg elvonón van, így még menyasszonya sem beszélhet vele.

Kriszti ezt követően egy másik napilap értesüléseit is cáfolta, miszerint szerelme már február 16-án színpadra lép Pécsett. A rapper ugyanis akkor még nem is lesz otthon, az első koncertje február 22-én lesz.

A menyasszony élőzése alá csak úgy záporoztak a kommentek, kérdések, ám meglepő módon volt olyan, amire nem válaszolt. Például arra az érdeklődésre, hogy valóban indult-e ellene büntetőeljárás ittas vezetés miatt. Vajon miért?

És ezeket olvastad már?