SZTÁRDZSÚSZ

Csúnyán megsérült, nem tudja használni a bal karját Jordán Tamás

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész épp Szombathelyre igyekezett, mikor megtörtént a baj.
  • Szerző: ripost

Éppen Budapestről igyekezett Szombathelyre Jordán Tamás, mikor az egyik metróállomásnál megbotlott egy kiálló kőben, és hasra esett. Mint kiderült, a baj nagyobb volt, mint először gondolta, ugyanis a kórházban közölték vele, hogy a bal vállában elszakadt egy ín, ami miatt többhetes kényszerpihenő és gyógytorna vár rá. Az elmúlt napokban emiatt több előadása is elmaradt, hiszen a sérülés miatt a bal karját képtelen használni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„A kórházban derült ki, hogy a bal vállamban elszakadt egy ín, amikor az esést a bal karommal tompítani próbáltam. Szakszerűen elláttak, és mire a fájdalmamat elmulasztották, a rögzítőkötés is rám került, amit a jövő héten vesznek le. Utána kezdem a gyógytornát és természetesen az óvatosabb gyalogos közlekedést – mondta a Blikknek a nemzet színésze, akinek rengeteg nehézséget okoz, hogy a bal karját nem tudja használni. Szerencséjére kedvese mindenben a rendelkezésre áll, és segíti a művészt.

„Autót nem vezethetek, de a párom nélkül öltözködni sem tudnék. Az orvosok viszont nem tiltottak el a színészkedéstől, ezért az Equus című darab két előadását le kellett mondani, olyan nagy fájdalmaim voltak, de utána színpadra tudtam állni és ülni, mert ebben komolyabb fizikai kihívással nem kellett megbirkóznom. A Kései találkozás című romantikus vígjáték csak egyszer maradt el miattam a Rózsavölgyi Szalonban, de partnerem, Molnár Piroska roppant megértő volt” – fogalmazott Jordán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?