SZTÁRDZSÚSZ

Csontsoványra fogyott a gyönyörű magyar színésznő

Gera Marina az első magyar színésznő, aki megkapta az Emmy-díjat az Örök tél című filmben nyújtott alakításáért. A szerep miatt brutális diétába kezdett, 46 kilóra fogyott le.
  • Szerző: BDF

Emberpróbáló feladattal kellett szembenéznie Gera Marinának, aki 46 kilóra fogyott az Örök tél című lágerfilm miatt. A hot! magazin információi szerint a film rendezője, Szász Attila rettegett is attól, hogy összeomlik a színésznő szervezete a brutális diéta miatt. Marina elárulta, hogy egy orvossal konzultálva alakította ki a diétát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A vékonynál is vékonyabb voltam, hiszen az volt a lényeg, hogy ne nézzek ki egészségesnek. Ez a folyamat két hónapon keresztül tartott a forgatás előtt, majd ezután is három hónapon át kellett tartanom a súlyomat„ – mondta el a hetilapnak a színésznő, aki napi ötször evett, naponta kimérte a pontos szénhidrátmennyiséget, amit be is tartott.

”Zsaroltam saját magamat. Negyvenhat kilósra fogytam, de szigorú orvosi felügyelet mellett. Volt olyan nap, amikor nem ittam vizet, hogy beesettebbnek tűnjön az arcom” – emlékezett vissza Marina.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?