SZTÁRDZSÚSZ

Csődközeli nyaralások: Dukai már itthon, Kiszel még Görögországban

A szexi celebmodell semmit sem érzékelt a Görögországot sújtó krízisből, minden este Rihannára rázta formás fenekét a csődbe ment országban.
  • Szerző: M.D.

Dukai Regina egy hétig süttette szexis hasát a festői szépségű Skopelos szigetén, amikor pedig túl melege volt, megmártózott az azúrkék vízben. Közben persze arra is maradt ideje, hogy egy bérelt autóval felfedezze azt a környéket, ahol a nagysikerű Mamma Mia című film jeleneteit is forgatták.

Azonban egyszer minden csoda véget ér, így az énekesnőként is ismert sztár tegnap fájó szívvel szállt fel arra a repülőre, ami hazarepítette őt Budapestre.

 

Bye-Bye Skopelos! Amíg nyaraltam Görögországban rengetegen kérdeztetek a kinti helyzetről, hangulatról és magáról...

Posted by Dukai Regina on 2015. július 5.

Előtte azonban még gyorsan posztolta legkedvesebb emlékeit a hivatalos Facebook oldalára, így minden rajongója megtudhatta, hogyan érezte magát abban az országban, ami egyelőre nem találja a kiutat a válságból.

 

A kint töltött egy hét alatt nem éreztettek velünk semmit Görögország szomorú helyzetéből ezen a kicsi szigeten, bár főbb változások ma/holnap következnek be, helyiek nagyon nyugodtak, kedvesek és hihetetlenül bizakodóak.

 

Reginát olyannyira a tenyerükön hordozták a helyiek, hogy a legfinomabb gyümölcsturmixokat kóstolta végig, majd mézédes dinnyében szervírozták neki a koktélt a house zenétől hangos strandon. Nem csoda, hiszen a görög pasik köztudottan imádják a szőke szépségeket!

Kiszel Tünde viszont még továbbra is élvezi a rodoszi napsütést, és vígan lubickol a tengerben, vagy éppen szamárháton hódítja meg a környéket lányával, Hunyadi Donatellával. A naptárhősnő a hétvégén egy szelfi videóban nyugtatta meg az értük aggódókat, és szinte óránként posztolja Facebook oldalára a tökéletesnek tűnő nyaralásáról készült fotókat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?