SZTÁRDZSÚSZ

Csodaszerrel hosszabbítják életüket Kordáék

Hiába kerülnek napvilágra sokszor rémisztő hírek Gyuri bácsi egészségével kapcsolatban, mindenki egészen biztos lehet benne: még nagyon sokáig fogja örvendeztetni a közönséget dalaival a házaspár.
  • Szerző: B.M.

Fő az egészség! Vélekednek Kordáék, akik nap mint nap energikusan állnak ki a színpadra, cseppet sem veszítenek a lendületükből. Ez azonban nem véletlen! Balázs Klári most azt is elárulta a .hu-nak, hogy minek köszönhetik fiatalosságukat.

„Mi például nem szoktunk megfázni Gyurival, nagyon erős az immunrendszerünk. Ez annak köszönhető, hogy odafigyelek arra: csakis egészséges ételek kerüljenek az asztalra!

Ráadásul van egy különleges koktél, amit minden reggel elkészítek.

Ez elmaradhatatlan része a mindennapoknak.” – kezdte sejtelmesen a .hu-nak Balázs Klári, aki ennek a csodaturmixnak tulajdonítja rendkívüli állóképességüket.

„Alma, banán, szilva, körte, búzakorpa és lenmagpehely szokott kerülni ebbe a finom italba. Természetesen sokszor idénygyümölcsöket is válogatok még a koktélba, éppen, amit megkívánunk. És ami még elmaradhatatlan, az a sütőtök. Ezt ipari mennyiségben fogyasztjuk. Hiszem, hogy ezek a vitaminokban, rostokban gazdag ételek és italok

meghosszabbítják az életünket,

rengeteg energiát merítünk a helyes táplálkozásból.” – mesélte Korda György felesége, aki hozzátette, szükségük is van a jó kondícióra, hiszen a nyáron is tömve van a naptárjuk: megállás nélkül koncerteznek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?