SZTÁRDZSÚSZ

Csoda! Felépült, és visszatérhet a legendás magyar énekes

Balázs Fecó nem volt jó bőrben az utóbbi időben, hiszen két életmentő szívmûtéten is át kellett esnie. Mára életmódot váltott, és visszatérhetett a színpadra.
  • Szerző: Buster

Balázs Fecó fél év kihagyás után végre jó hírt kapott orvosaitól. Ha lassítania is kell a tempón, visszatérhet örök szerelméhez, a színpadhoz. Az énekes fél éven át volt kényszerpihenőn, és talán nem túlzás azt mondani, hogy a halál tornácáról táncolt vissza. Kétszer is megoperálták szívritmuszavar, majd koszorúér-probléma miatt...

"Az elmúlt fél évben komoly beavatkozásokon estem át. Először szívritmuszavar miatt kellett műtőasztalra feküdnöm, majd koszorúér-operációm volt.

Első körben három hónapot kellett pihennem, aztán rosszabbul lettem, előjött a szívritmuszavarom, és újabb három hónap várt rám otthon.

De összeszedtem magam, jól vagyok a bő­römben, főleg, mivel színpadra állhatok! Stuttgartban már adtam a minap egy templomkoncertet. Repülővel mentem, és olyan jól bírtam, mintha mi sem történt volna! Úgy érzem, kezdek visszatérni!"- nyilatkozta a Borsnak boldogan az énekes, aki persze rengeteg gyógyszert szed, hogy a javulás folytatódjon. "Rengeteg gyógyszert szedek, reggel ötöt, este kicsit többet, de jól vagyok, és ez a lényeg! Bizonyos időközönként át kell esnem vizsgálatokon, de ez ilyen beavatkozások után természetes dolog"- mondta Balázs Fecó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?