SZTÁRDZSÚSZ

Csobot Adélék gyerekére nem lesz ideje a nagyapjának

Az a'la Car mûsorvezetője, Istenes László örül annak, hogy hamarosan nagypapa lesz, de elmondása szerint nem lesz sok ideje unokájára.
  • Szerző: B.D.

Mint ismeretes, Istenes Bence és Csobot Adél első gyermeküket várják. A baba érkezésével kapcsolatban járt pénteken a Mokkában Istenes László, Bence édesapja. A népszerű műsorvezető elmondta, hogy fia egyébként évek óta készült az apaságra, és sokat beszélgettek négyszemközt erről a kérdésről. De azt is elárulta, hogy akármennyire is örül a nagypapaságnak, már most tudja, a munkája miatt sajnos nem fog tudni sok időt tölteni az unokájával.

"Az egész életem úgy van berendezve négy gyerekkel a hátam mögött, hogy - bár a nagyok nyilván már nem kívánnak akkora törődést - minden körülöttük forog. Tehát minden programunk úgy kezdődik, hogy ő ide, ő oda, oké, és ha marad egy pici, akkor azt ellopod. Nem marad soha egyébként. Tehát nekünk kettőnknek nagyon-nagyon kevés szabad időnk van."

Nem hiszem, hogy sok idő marad, de nyilván, amennyi lehetőség van, azt kipréselem magamból, mert imádom a gyerekeket, imádok velük lenni.

- mondta az a'la Car műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?