SZTÁRDZSÚSZ

Csobot Adél örül, hogy fiatal édesanya lesz

Korábban nem beszélt terhességéről Csobot Adél, most viszont több dolgot is elárult. Örülni fog, ha születendő gyermeke testvérének nézik majd egyszer.
  • Szerző: MF

A fiatal énekesnő teljesen kivirult, mióta megtudta, hogy hamarosan édesanya lesz. Bár Csobot Adélt  a karácsonyi készülődéséről szerették volna faggatni a reggeli Mokkában, a beszélgetés túlnyomó része inkább a terhességéről szólt. A 21 éves sztár eddig nem nagyon beszélt róla, most  viszont elárulta, hogy

voltak pillanatok a Sztárban Sztár alatt, amikor izgult magzata miatt.

"Bennem is voltak kérdések, meg izgalmak, hogy lesz-e ebből baj, vagy hogy fogom bírni. De hál' Istennek, a Jóisten fogta a kezem, meg mindenki, aki körbevett engem: a családom, a szeretteim. Ezek az energiák nagyon sokat jelentettek nekem, ezek segítettek átvészelni ezt az időszakot"

- mesélte Csobot.

 

#ezvalamiisteni

Szerző: Csobot Adél2015. december 11.

Vujity Tvrtko rákérdezett, hogy mennyire befolyásolja majd Adél életét, hogy nagyon fiatalon lesz anyuka.

"Én ettől még boldogabb vagyok. Csak az előnyeit látom, hogy én még csak 21 éves, de már most  várandós vagyok. Úgyhogy remélem, hogy későbbiekben majd tényleg össze fognak téveszteni a születendő gyermekem tesójával vagy a barátnőjével. Imádni fogom azt a fura helyzetet" - tette hozzá Adél, aki elmondta azt is, hogy még nem tudja a baba nemét, és egyelőre nem is akarják, hogy a doktornő elárulja nekik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?