SZTÁRDZSÚSZ

Csepregi Éva fontos döntést hozott, elmondta, miért határozott így

Az énekesnő már nagyon várja a nyári koncerteket, és azt reméli, hogy hamarosan mindannyiunk élete visszaáll a régi kerékvágásba.

Csepregi Éva már nagyon várja, hogy visszatérhessen a színpadra és találkozhasson imádott közönségével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Neoton énekesnője egy éve nem koncertezhetett a koronavírus miatt, így abban reménykedik, hogy az idei nyarat már majdnem úgy töltheti, mint régen.

Csepregi Éva alig várja a koncerteket

Csepregi Éva alig várja a koncerteket
Fotó: Végh István (VI)
Bors

„Megnyugtat, hogy egyre inkább nő az emberek oltási kedve, és az, hogy talán már kezdünk kifelé haladni a járványból. Az első koncertünk május 30-án lesz, reményeim szerint pedig azt a fellépést újabbak követik majd” – mondta el a -nak Csepregi Éva.

Az énekesnő imád utazgatni, ám a vírus csillapodása ellenére elővigyázatos: úgy döntött, idén még nem megy külföldre.

„Azt hiszem, ebben az évben még semmiképpen nem hagyom el az országot, inkább a koncertekre és a Balatonra koncentrálok. Jobban szeretnék itthon maradni, mert egyelőre biztonságosabb is itthon, ráadásul annyira a koncertek körül forog minden gondolatom, hogy nem tervezek utazást. Persze, ki tudja, mit hoz a jövő...” – fogalmazott sejtelmesen Éva.

A Neoton sztárja számára óriási könnyebbséget jelentett a pandémia idején a modern technológia: az internet segítségével nem csak a zenésztársaival, de a rajongóival is tudta tartani a kapcsolatot.

„Ebből a szempontból szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az internet segítségével ma már a világ minden tájáról, bárkivel könnyedén beszélgethetünk. A Neoton tagjaival online zenélgettünk, próbáltunk az utóbbi hónapokban, és a rajongókkal sem szakadt meg a kapcsolat. Van egy keménymagunk, ami olyan emberekből áll, akikkel már évtizedek óta tartjuk a kapcsolatot, és csaknem minden koncertünkön ott vannak. Velük is az internet segítségével beszélgettünk, és a tágabb közönségnek is úgy látom, jól esett, hogy a közösségi oldalainkon keresztül folyamatosan hallottak felőlünk videós bejelentkezésekben vagy akár írásos bejegyzésekben.”

A koncertek mellett egy másik jelentős eseményre is készül az énekesnő. Fia, Heatlie Dávid énekes-zeneszerző heteken belül feleségül veszi a kedvesét, Dórit.

„Nagyon várom már az esküvőt, a gyerekekkel együtt lázasan készülődünk a nagy napra, én pedig mindenben támogatom őket” – fogalmazott a boldog örömanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?