SZTÁRDZSÚSZ

Csepregi Éva képtelen megválni exével közös otthonától

Szakítása után felreppent a hír, hogy árulja álomotthonát az énekesnő. Csepregi Éva most elmondta, hogy komoly érzelmi okok miatt meggondolta magát.
  • Szerző: MF

15 év után döntöttek úgy exével, hogy külön folytatják az életükét, és az énekesnő egyből árulni is kezdte közös otthonukat. Csepregi Éva a tahitótfalui házat 79 millióért hirdette meg, de most úgy fest a dolog, hogy mégsem válik meg tőle.

"Tíz éve épült a ház, ami ma is nagyon kedvemre való, főleg nyáron. Ugyanakkor sok a lépcső, nagy az épület, és télen nem kényelmes hegyen lakni"

- kezdte Éva a Story magazinnak, aki szerint egy többgyermekes család jobban ki tudná használni az ingatlant. De ott van a másik oldal is: a tavasz és a nyár gyönyörű a csodálatos kilátású lakásból, és a kert is fantasztikus. De van egy sokkal komolyabb érzelmi oka, amiért ragaszkodik eddigi otthonához...

Az énekesnő már többször eljátszott a gondolattal, hogy megválik a lakástól, de ha jönne az unoka, akkor már ki is tudnák használni a házat.

"Unokára is vágyom. Olyan jó lenne meglátni, hogy két olyan szép embernek, mint Dávid és a barátnője, milyen gyereke születne... Persze nem tudhatom, hogy mit hoz az élet."

A nagymamaságra vágyó Csepregi azt is elárulta, hogy nem szól bele fia életébe, így csak türelmesen várja, hogy mikor szánják el magukat a családbővítésre.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?