SZTÁRDZSÚSZ

Csalás a Sztárban sztár? Felháborodtak Wolf Kati rajongói

Az énekesnő hívei szerint egyértelmû, hogy kedvencüknek azért kellett távoznia a Sztárban sztár versenyéből, mert a mûsor készítői az első babáját váró Csobot Adélt favorizálják. A csalódott Kati-pártiak a Facebookon adtak hangot felháborodásuknak.
  • Szerző: Doris

Wolf Kati a Sztárban sztár talán legellentmondásosabb versenyzőjeként búcsúzott a vasárnapi elődöntőben, így ő már biztos nem lesz ott a kétfordulós fináléban. Noha eddig szinte mindig lenyűgözte a zsűrit, a tegnapi adás messze nem úgy sikerült számára, ahogy tervezte. Az énekesnő két külföldi dívát, Beyoncét, majd Céline Diont igyekezett hitelesen megformálni, ám mindkettőbe beletört a bicskája.

A nézők pedig, akik már hetek óta lepontozták a kétgyerekes sztáranyukát, most sem szavaztak neki bizalmat. Bereczkiék sem voltak tőle elájulva, így Katinak távoznia kellett, Csobot Adél pedig menetelt tovább, egyenesen a döntőbe.

Rajongói viszont - akik eddig valamiért nem igazán támogatták kedvencüket - hirtelen bánni kezdték, hogy az egykori x-faktoros már nem küzdhet a végső győzelemért, és vigasztalni kezdték a csalódott énekesnőt.

Sőt, még ennél is tovább merészkedtek!

Fejükbe vették ugyanis, hogy kedvencük egy összeesküvés áldozata lett,

és akinek valójában távoznia kellett volna, az nem más, mint az épp első kisbabáját váró Csobot Adél.

A leendő sztáranyuka ugyanis hetek óta gyengébben teljesít, ám még így is bejutott a végső döntőbe. Kati hívei szerint mindez csak azért lehetséges, mert egy várandós versenyző mindenképp jót tesz a műsornak.

"Ez már minden bundát felülmúlt... Nem hiszem el, hogy az Adélra többen szavaztak, ez nem egy kismama műsor, ha valaki csak azért nyomatja őt ennyire."

"Katinak kellet volna győzni, nem Adélnak! Ez már gyanús, és bundára utaló a dolog!"

"Nem született ma igazságos döntés, álmomban nem gondoltam volna, h Katival szemben Adél jön ki győztesen."

"Valaki tolja Adélt, az biztos! Mikor jobb ő Nálad? Soha! Felháborító!"

Ilyen csalódott és ingerült bejegyzések százai árasztották el Kati Facebook profilját, ám hiába az együttérzés, a kiszavazott énekesnőn ez már egyáltalán nem segít. Bezzeg, ha a fanok szavaztak volna rá, akkor még a műsor szereplője lenne.

Az első adás után Janza Kata rajongói szintén azzal vádolták a TV2-t, hogy Adélt segítették a színész-énekesnővel szemben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?