Létrehozva: 2015.11.23.

Családja miatt menekülhetett a drogba VV Aurelio

Kábítószer-fogyasztás és -birtoklás miatt nyomoznak az egykori ValóVilág-gyõztes ellen. Aurelio egyelõre hallgat az üggyel kapcsolatban, de a múltja és élete elég beszédes, a szavak helyett is.

Egy közúti ellenőrzésen bukott meg az egykori valóságshow-hős. Az előállítás során kiderült, hogy nemcsak magánál tartotta, hanem fogyasztotta is a drogokat VV Aurelio, majd a házkutatás során is találtak kábítószergyanús anyagokat. A villalakó otthonában nemcsak egy fehér porral szennyezett digitális mérleget, hanem 1 gramm fehér port és 3 zacskóban zöld színű növényi származékot találtak az egyenruhások. A gyanú szerint Aurelio árulta is az illegális szereket.

Az eset óriási felzúdulást okozott, hiszen a ValóVilág egykori nyertese elviekben remek anyagi körülmények között él, és a legkevésbé sem volt rá szüksége, hogy dílernek álljon. Ám elképzelhető, hogy a lelki sebei miatt szippantotta be a drog világa...

A családi problémákat és a nehéz gyermekkort sokan nem képesek feldolgozni, ezért vannak, akik tudatmódosítókkal - akár alkohollal vagy droggal - próbálják elnyomni a lelki töréseket. VV Aureliónak sem volt könnyű gyerekkora, Svájcban anno úgy éltek családjával, mint a királyok, de édesapja cégének csődje után visszaköltöztek Magyarországra. Emellett pedig kénytelen volt gyerekként végignézni, ahogy édesanyja prostituáltként dolgozik otthonukban.

"Nyolcéves voltam, amikor a szüleimmel hazaköltöztünk Svájcból. Édesapám előtte órákat tervezett, de anyagilag a padlóra került, és már nem tudtuk fenntartani ugyanazt az életszínvonalat, mint korábban, ezért hazajöttünk Magyarországra. Nem is tudtam, mit látok pontosan, csak, hogy anya más férfiakkal van együtt. Õ azt mondta, azért teszi ezt, mert apa is megcsalta, én meg gyerek voltam, nem tudtam ezzel mit kezdeni. Hittem neki, így hallgattam apa előtt"

-  mesélte beköltözése előtt a Blikknek a villa törékeny lelkű macsója.

 

Gondolkodóban :D

Szerző: VV Aurelio2015. október 18.

Aurelio szülei egy idő után külön folytatták életüket, de a fiú sosem tudott anyaként tekinteni édesanyjára, és ez nemcsak a megcsalások miatt volt. Édesapjának két szívinfarktusa is volt azelőtt, hogy édesanyja magára hagyta a férfit, amiért a mai napig neheztel anyjára.

Anyagilag és lelkileg is padlóra kerültek édesapjával, édesanyjától pedig több ezer kilométer és harag választotta el a kamaszfiút.

A lelki válságnak korábban is voltak nyomai

Az ország már a valóságshow idején felfigyelhetett Aurelio érzelmi kitöréseire, a villalét alatt ő volt az, aki a legtöbbször tört ki könnyekben. Hisztérikusan sírt már attól is, ha pókot látott, de attól is könny szökött a szemébe, ha valaki a helyére akart ülni az ebédlőasztalnál. Arról ugyan nincsenek még információk, hogy a ValóVilág előtt is élt-e a kábítószerekkel, de ha igen, akkor valószínűleg a szerek hiánya okozhatta a súlyos érzelmi kilengéseket.

A nézők körében ugyan nagyon szimpatikus volt a srác viselkedése, de már a valóságshow alatt is sokan feszegették, hogy valami komoly baj lehet Aurelio lelkével.

"Aurelio tinédzserkora óta ilyen. Õ vérbeli olasz fiú, rendkívül érzelmes, vehemens. A gondolatait nem tartja magában, ami a szívén, az a száján. Sosem csinált titkot abból, hogy mit gondol. Hatalmas szíve van, nagyon jó barát. A nagy szíve persze akkor is viszi, amikor dühíti valami. Azt hiszem, ennek hátterében a családja szétesése áll. Nagyon fiatal volt, amikor az édesanyja és az édesapja szétment. A lelke akkor komolyan megtört, és ezt a mai napig nem dolgozta fel. A lányokban például nem bízik"

- nyilatkozta Aurelio egy közeli barátja a Borsnak.

Miután megnyerte a ValóVilág hatodik szériáját, egyre népszerűbb lett az emberek körében, sőt már az anyagiakkal sem kellett különösebben foglalkozni. Vagyis semmi sem indokolta volna, hogy a kábítószer felé forduljon. Volt pénz, autó, lakás és egy szerető társa is.

 

Károly én vagyok

Szerző: VV Aurelio2015. október 1.

Aureliónak  az elmúlt időszakban nem igazán lehetett arra szüksége anyagilag, hogy árusítsa a szereket, márpedig drogkereskedelemre utal a nála talált, fehér porral szennyezett mérleg, illetve az otthonában talált többféle tudatmódosító.

Ha máshonnan közelítjük meg a dolgot, akkor érzelmi alapon szükségesnek gondolhatta a drogok használatát. Előfordulhat, hogy csak ezekkel a kábítószerekkel tudta feloldani szorongását, szülei válását, édesanyja prostitúcióját és a nőkbe vetett bizalmatlanságát. De az is könnyen megeshet, hogy egyszerűen nem tudta feldolgozni a hirtelen jött a népszerűséget, és ezzel nyomta el rossz érzéseit. Nem Aurelio lenne az első a sztárok körében, aki valamilyen tudatmódosítóhoz fordult a népszerűség miatt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

travelo.hu

Bemutatkozott Malaika, a Magán Zoo legfiatalabb bundás lakója

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Rella meglepő titkokat árult el: így élnek Lengyelországban

SZTÁRDZSÚSZ

Követői segítségét kérte Vastag Csaba felesége