SZTÁRDZSÚSZ

Családi dráma: Testvérekből váltak esküdt ellenséggé a Gáspár fivérek

Az utóbbi években folyamatosan mérgesedett el a viszonyuk, olyannyira, hogy a közös telken álló házaik között Zsolti falat emelt.
  • Szerző: Angie

A Gáspár családban sem fér meg két dudás egy csárdában. A nógrádmegyeri famíliából először Gáspár Győzike szerzett hírnevet, de az utóbbi években Gáspár Zsolti fokozatosan átvette a helyét, s ma már ő a família sztárja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alighanem ez áll annak az eddig titkolt ellenségeskedésnek a hátterében, amelyről a Life TV, BRÉKING! című műsorában számolt be Gáspár Bea Demcsák Zsuzsával és Berki Krisztiánnal beszélgetve.

„Mi kezdetektől fogva szinte egy udvarban lakunk Győző szüleivel. Én a számukra mumus voltam és vagyok ma is. Mióta az anyósom meghalt, talán kevésbé, most már csak a sógornőm utál. A Zsolti felesége ki nem állhat. Az apósom kedvelne, ha engednék neki.

Fotó: Bors

Bea ezután elmesélte azt is, mikor kezdődtek az első konfliktusok a családban.

”Az anyósom akart csinálni mindent, amikor szültem. Ő akart fürdetni, dajkálni. Aztán, ha jött az én anyukám, csak pislogott, nem nyúlhatott semmihez, majd ki is tessékelték azzal, hogy „mit keresel itt?” Ott álltam egy császármetszéssel – az első szülésnél –, és azt mondtam: Na jó, akkor egyik sem fürdet, én fogok!

Fotó: Bors

A családban a hangulat ezek után sem javult sokat, Beáék lányai felnőttek, és bár viszonylagos béke honolt a családban, a sógornőjével sosem jöttek ki.

„Mi lefektettük a szabályokat, hogy mi az egészséges távolság az após, a sógorék és köztünk. Sosem volt például kulcsunk egymáshoz, sem az anyósoméknak hozzánk, sem nekünk hozzájuk”

Az elkülönülést Győző öccse emelte új szintre.

„Most már egyébként van egy fal a telken. Zsolti építette. Amikor készült, megkérdeztem, hogy nem tervez-e rá egy kiskaput, ha mégis át akarunk menni. Mire azt felelte: Nem! Ha valaki át akar jönni hozzánk, akkor jöjjön körbe. Kész, ennyi”

A Bors információi szerint a családtagok között a viszony úgy hat éve kezdett elmérgesedni, Zsolti és Győző, illetve a feleségeik egyre kevesebbszer beszéltek egymással, és ha mégis szóba álltak, akkor abból rendre veszekedés lett. Ennek a folyamatnak lett a vége, hogy Zsolti falat emelt, egy éve pedig szinte semmilyen kapcsolat nincs a fivérek között.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?