SZTÁRDZSÚSZ

Csaknem teljesen megvakult a magyar sztár, komoly műtéten esett át

Mire beért a kórházba, jobb szemére már egyáltalán nem látott. Bár már hazaengedték, állapota még mindig aggasztó.
  • Szerző: Doris

Hazaengedték a kórházból, már az otthonában lábadozik Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique, aki a mai napig nem tudja, mitől vált le a retinája.

"Mivel nagyobb mechanikai hatás váltja ki, mint például egy autóbaleset, csak arra tudok gondolni, hogy akkor történt, amikor szombaton leugrottam a színpadról a közönség közé, pont úgy, ahogy máskor"

- elmélkedett a szerencsétlenül járt lemezlovas a Borsnak, aki akkor még nem érzett semmit.

"Az orvosok azt feltételezik, hogy akkor megrepedt a retinám, ami a látásért felelős hártya. Először csak egyharmadban nem láttam, aztán kettő, és mire bementem a kórházba, megvakultam a jobb szememre."

Dominique a vizsgálat után bátor döntést hozott. Elhagyta a klinikát és azonnal a rádióba sietett, hiszen fel kellett vennie a hétvégi adást. Akkor még nem félt, most már viszont annál inkább aggódik.

"Akkor nem izgultam, most kezdtem el aggódni, mert csak néhány nap múlva derül ki, hogy milyen fokban jön vissza a látásom. Ez lehet 80 és 20 százalék közt bármennyi. A műtét elég bizarr volt, három tűt szúrtak a szemembe, miközben ébren voltam. Nagy nyomású gázt fecskendeztek a retinámra, az nyomta vissza. Ha nem műtenek meg, pár nap múlva teljesen megvakultam volna"

- magyarázta a dj, aki bízik benne, hogy minél hamarabb újra pörgetheti a korongokat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?