SZTÁRDZSÚSZ

Csak nálunk az ijesztő fotó, ez történt Czeizel Endre sírjával

Megdöbbentő látvány fogadott minket az óbudai temetőben!
  • Szerző: Doris

Mindenki Czeizel Endre sírjáról beszél az óbudai temetőben! Senki sem érti, mi történhetett a genetikus eddig is borzalmas állapotban lévő emlékhelyével. A korábbi földkupac ugyanis teljesen eltűnt. A friss fotónkon jól látszik, hogy valaki az egész területet letarolta, és 4 darab, fából készült karót szúrt le a földbe.

De vajon miért?

Szerencsés esetben azért, mert közel 3 év után végre elkészül a leukémiában elhunyt professzor sírköve, amit már régóta ígérget a család. Eddig állítólag a genetikus mesés hagyatéka körül kirobbant vita és marakodás akadályozta meg őket abban, hogy foglalkozzanak a kérdéssel, és elkészülhessen a méltó nyughely. Talán a négy karó azt jelzi, hogy hamarosan megkezdődnek a munkálatok?

A temetőbe járókat ennek ellenére aggodalommal tölti el a látvány. Ottjártunkkor egy kíváncsi asszony épp a sírt nézegette, mivel nagy tisztelője volt Czeizelnek. Õ sem érti, mi történik a sírral, ami korábban így nézett ki.

„Megrökönyödtem, amikor megláttam, muszáj volt közelebb jönnöm. Remélem, végre kap sírkövet a professzor úr, olyan jó ember volt!”

- suttogta ijedten az idős asszony. Ezt követően természetesen megkerestük Czeizel volt szeretőjét, Dórát és a professzor legidősebb fiát, Gábort is, hogy magyarázatot kapjunk...

Az ügy további részleteit keresd a %% napilap szerdai számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?