SZTÁRDZSÚSZ

Cooky bevallotta: Ennek a válogatottnak szurkol a magyar-francia meccsen

Hajrá!
  • Szerző: Doris

„Ria, ria, Hungária” – skandálja majd szombat délután Cooky a Magyarország-Franciaország Eb-selejtezőn.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cooky bevallotta: Ennek a válogatottnak szurkol a magyar-francia meccsen


Fotó: Life TV

Bár a népszerű rádiós műsorvezető Franciaországban született, Párizsban nőtt fel, a magyar nyelvet pedig csak Magyarországon kezdte el tanulni, most nem kérdés számára, hogy a magyar nemzeti tizenegynek szurkol majd a Puskás Arénában. Cooky a Borsnak azt is elárulta, egyáltalán nem volt számára kérdés, hogy kinek drukkoljon!

„Ez az első olyan meccs, amit élőben, a helyszínen nézek majd, és a magyaroknak fogok drukkolni a franciák ellen. Hogy miért? Nos, a franciák már nyertek Eb-t, sőt, voltak a világ legjobbjai is, a magyarok viszont nagyon megérdemelnének egy győzelmet. Ráadásul én itt élek, a gyönyörű családom, a barátaim is mind magyarok, így nem is volt számomra kérdés, hogy mit skandáljak. Hát persze, hogy ria, ria, Hungária!”- kezdte lelkesen a Borsnak Cooky, aki azt is elárulta, nem tartozik azok közé a drukkerek közé, akik nemzeti színű mezben, kifestett arccal szorítanak a játékosoknak. Szerinte a szurkolás nem a külsőségeken múlik, hanem azon, mi van az ember szívében.

A műsorvezető nagyon bízik a magyarok győzelmében, annak ellenére, hogy az mindenképp meglepetés lenne.

„Olvasgattam egy kicsit a francia sajtót, és bizony azt nyilatkozták az ottani játékosok, hogy tartanak a magyaroktól. Ha visszaemlékszünk rá, a portugálok ellen is nagyon jól tartotta magát a válogatottunk. Egyébként a döntetlennel is kiegyeznék, az is egy pont, de ez foci, itt tényleg bármi megtörténhet” – mondta bizakodóan a rádiós lemezlovas.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?