SZTÁRDZSÚSZ

Claudia: Bármelyik pillanatban megszülethet a kisfiunk!

Bár orvosi értelemben még nem indokolt, de Liptai Claudia napokon belül megölelheti második gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám pénteken kora este közös sajtótájékoztatón mutatták be könyvüket, ami találóan az Édeskettes címet kapta, hiszen a műben 40 desszert receptje kapott helyet a 20, barátokkal készült interjú mellett.

Claudia ugyan hetek óta tréfálkozik a Sztárban sztár élő adásaiban azzal, hogy bármelyik pillanatban megszülethet második gyermeke, de idáig ezt korántsem gondolta komolyan. Most azonban érzi, hogy gyakorlatilag mindenórás.

Abszolút azt tervezem, hogy a kisfiunkkal huzamosabb ideig otthon maradok. Amikor Panka született, egy teljesen más életszakaszban voltam, hiszen 33 évesen nagyon aktív korszakomat éltem, és úgy gondoltam, hogy rendjén van, ha hamar visszatérek a munkámhoz. Nekem ezek most jó ideig az utolsó pillanataim a nyilvánosság előtt...

Csúnya szóval élve gyakorlatilag úgy érzem, hogy már az is csoda, hogy itt ülök és még egyben vagyok. Azt hiszem, van valahol egy titkos adrenalintermelő szervem, amely most is működik és bent tartja a picit. Persze jönnek a vajákos asszonyok, és megmondják, mikor is kellene érkeznie, de én érzem, hogy már csak pillanatok választanak el az első öleléstől!

– mondta könyvbemutatóján a híresség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?