SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült: ezt a vágyát nem elégítették ki a fiatal Cicciolinának

Nyíltan beszélt a múltjáról és a jelenéről is Cicciolina. A magyar származású, Olaszországban élő egykori pornósztárnak nincs takargatnivalója.
  • Szerző: Ripost

Cicciolina már gyerekként is odáig volt az állatokért, akiket azóta is mélyen a szívébe zár. Az egykori pornósztár a Metropolnak mesélt arról, hogy gyerekkorában miért nem volt kisállata, s arról is szót ejt, tart-e most házi kedvencet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Gyerekkorától kezdve rajong az állatokért

„Kislány koromtól kezdve állatvédő voltam és foglalkoztam az állatok jólétével. Mindig is imádtam az élőlényeket, sőt gyerekként folyamatosan kértem vagy egy kiscicát, vagy egy kiskutyát. A pongráci telepen laktunk, és nem tudtuk megengedni magunknak a kisállatot, hiszen anyuéknak nyilván az volt a fontosabb, hogy minket el tudjanak tartani” mesélt az egykori kielégítetlen vágyról.

Az állatvédelem fontos számára

„Az állatvédelem kérdése azonban végigkísérte az életemet. Amikor 5 éven keresztül parlamenti képviselő voltam, készíítettem egy törvényjavaslatot, amiben meg akartam tiltani az állatkísérleteket. Most például megosztottam a Facebookon és a Twitteren is, hogy egyesek majmokon kísérleteznek. Szörnyűnek találom, hogy szegényeket halálra kínozzák, csak a profit kedvéért” – mesélte Cicciolina, aki minden szinten elítéli az állatok bántalmazását.

A politikai életben is ezt támogatná

Azt is elárulta, ha visszakerülne a politikai életbe, akkor akkor biztosan az állat- és természetvédelemmel foglalkozna. Cicciolina az összes állatot egyformán tiszteli.

„Nagy állatbolond vagyok, nekem mindegy, milyen állatról van szó. Tőlem lehet majom, kígyó, béka vagy bármi. Lassan a csirkét sem tudom már megenni, sőt amikor a teraszon hangyákat látok, őket is visszateszem a természetbe” – mesélte el.

Vannak kedvencek

Természetesen azért számára is vannak a kedvencek között olyanok, amelyek különösen közel állnak a szívéhez.

„A kedvenc állatom talán a macska, jelenleg 10 kiscicám és kutyáim vannak. Nagyon édesek és kellemes velük élni, mivel bárhova megyek, jönnek velem a lakásban. Imádnak engem a cicáim, mert szeretgetem, babusgatom őket” – mondta, majd hozzátette, a kutyusaival sajnos nem tud olyan sokat találkozni, mint szeretne, de szerető közegben vannak ők is.

„Féltettem a macskáimat az amerikai bully kutyáimtól, ezért ők most a fiam kertjében laknak.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?