SZTÁRDZSÚSZ

Charlie Band és Tátrai Band: Igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában

November 6-án a Budapest Arénában egy este két koncert is lesz!
  • Szerző: Ripost

Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakították a Tátrai Bandet. Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni, a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.

2021. november 6-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel! A két supergroupban mind briliáns zenészek játszanak. Charliet László Attila (gitár), Halász János (billentyűk), Csiszár Péter (saxofon), Lattmann Béla (basszusgitár), és Póta András (dob) kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza (billentyűk), Solti János (dob), Horváth Kornél (percussion), Csiszár Péter (szaxofon, billentyűk), Glaser Péter (basszusgitár), Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi (vokál) a tagjai.

A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű best of koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva...

Jegyek a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?