SZTÁRDZSÚSZ

Celeb férfiak, akik felvállalták a hajbeültetést 

Tény, hogy a férfiak egyik legnagyobb ellensége a kopaszodás. Hazánk ismert férfiai közül azonban, többen is felvették a kesztyűt és győztek a mumus ellen.
  • Szerző: angie

Az ismert emberek részben külsejükből keresik a kenyérre valót, így nem mindegy, hogyan mutatnak az újságok címlapjain vagy a televízió képernyőjén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Nem csoda, ha olykor kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásra is igent mondanak. Manapság azonban nemcsak a hölgyek, de a férfiak is gyakori vendégek a plasztikai sebészeten. Igaz, az ő esetükben az arckezelések még mindig ritkák, de a hajbeültetést egyre többen választják.

 

Az elsők között vállalta fel a hajbeültetést Vásáry André

Fotó: Facebook

A kezdetekben próbálta elfogadni és beletörődni a ténybe, hogy hullik a haja, bár Vásáry Andrét zavarta, hogy kopaszodik. A férfi szoprán énekes mindenféle gyógymódot, népi praktikát is kipróbált, hogy megállítsa a kopaszodást, azonban hamar rájött, hogy nincs visszaút, és muszáj plasztikai sebész segítségét igénybe vennie. André itthon egyébként az elsők között volt 2010-ben, aki a nyilvánosság előtt is felvállalta a hajbeültetést. „Az én esetemben kellett egy frissítő műtét is, utána éreztem, hogy sikeres volt a beavatkozás. Azt gondolom, hogy kétségkívül jó döntés volt és mindenképpen ad egy pluszt az embernek” – nyilatkozta az énekes, aki nemrég egy fotót is megosztott magáról, amelyen jól látszik, teljesen új külsőt kapott a beavatkozásnak köszönhetően.

Fotó: Facebook

Árpa Attila már kezdte elfogadni, hogy megkopaszodik

Fotó: DFP

Ugyan több világsztár színész is remekül helytáll tar fejjel a film­vásznon, Árpa inkább hajbeültetésre szánta el magát. A világhálón felbukkant egy videó, amelyen őszintén beszél a saját és sok férfi életét megkeserítő kopaszodásról. „Kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy Bruce Willis-féle szerepeket fogok vállalni a következő években. Ekkor jelent meg a műtét lehetősége előttem, így megcsináltattam, pár hónapra rá egy országos tévében ugrálgattam és énekelgettem. Nem tartom cikinek vagy olyannak, amit szégyellni kellene. Vannak dolgok, amik sajnos a korral járnak, például az, hogy kevesebb haja lesz az embernek” – jelentette ki a producer.

Fotó: TV2

Csuti szüleitől örökölte ritka haját

Fotó: Facebook

Már fiatal korában látszott, hogy előbb utóbb szüksége lesz a beavatkozásra. „Apukám szinte teljesen kopasz és anyukámnak is ritka haja van. Nekem már korán elkezdett ritkulni a hajam, amit épp a feleségemnek köszönhetően a tévés felvételeken vettem észre. Nem volt kérdés, hogy belevágok a hajbeültetésbe. Az eredmény magáért beszél. Nagyon örülök, amikor viszontlátom magam a televízióban, mert óriási a különbség” – mondta korábban Csuti.

Fotó: Ripost

Felesége beszélte rá a műtétre Gulácsi Pétert

Fotó: Getty Images

Nyaralás helyett hajbeültetésen járt tavaly, most már mindenki számára egyértelműen látszik a beavatkozás eredménye. „Nem akarok ebből titkot csinálni. Régóta zavart a kopaszodásom és változtatni akartam. Most már egyértelműen látható az eredménye. Sajáthaj-beültetést csináltattam Budapesten. Akkoriban volt terhes a feleségem, ezért nem tudtunk nyaralni menni, akkor döntöttem róla. Most már nagyon boldog vagyok miatta. Diána beszélt rá azzal, hogy jobban fogom érezni magam tőle. És így is lett” – mondta a magyar labdarúgó-válogatott kapusa.

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 19: (BILD ZEITUNG OUT) goalkeeper Peter Gulacsi of RB

David Beckhamnek nem jött be az első beültetés

Fotó: Instagram

A Manchester United legendás 7-ese nem először kénytelen szembenézni a férfiak egyik legnagyobb rémálmával. 2018-ban már átesett egy nagyobb hajbeültetésen, de ez láthatóan nem járt tartós eredménnyel. Nemrég a karantén alatt lencsevégre kapták, amin jól látszik, hogy mennyire megritkult a haja. A beavatkozást évente ajánlott megismételni, így nem lenne meglepő, ha a világsztár hamarosan ismét dús hajkoronával a fején pózolna a címlapokon.

Fotó: Getty Images

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?