SZTÁRDZSÚSZ

Caramelék számára nem ér véget Az ének iskolája

Bár vasárnap este kicsengettek Az ének iskolájából és Szulák tanárnő tanítványa, Juhos Zsófi osztályelső lett, az igazi menet még csak most kezdődik a diákoknak. Caramel például már tudja is, merre van az előre.
  • Szerző: Buster

Az Ének iskolájában kiosztották a bizonyítványokat, de Caramel folytatja a tanítást az „élet iskolájában” ahol szintén szorosan fogja majd tanítványai kezét.

„Mind a négy tanítványommal nagyon szoros kapcsolatom alakult ki az elmúlt hónapokban és eszemben sincs elengedni őket a műsor végeztével. Bogival szinte már apa-lánya viszonyt ápolunk, míg Dzseniferrel és Áronnal inkább barátság alakult ki köztünk, hiszen ők idősebbek. És persze itt van a legkisebb, Norbika. Vele nagyon különleges szálak kötnek össze, hiszen hasonlóképpen szocializálódtunk mindketten. Bevallom, kicsit magamat is látom benne és pontosan tudom, számára a legfontosabb, hogy érezze a támogatásomat és a belé vetett hitemet” - mondja Caramel, aki mind a négy diákjával tervez még közös munkát a közeli jövőben.

A munka csak most kezdődik

„Mind a négyüket biztosítottam már Az Ének Iskolája alatt, hogy a kapcsolatunk nem ér véget a záróvizsgával és ehhez tartom is magam.

Már most sokat gondolkodtam azon, hogy a srácaimat milyen irányba is terelgessem tovább és tervbe vettem, hogy írok nekik egy-egy dalt, amihez videoklipet is készítünk majd

- ígéri Caramel.  
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?